Cajsa´s Julbuffé – Dalaliv

Vintern är som vackrast vid Siljan! På senare år har Dalarna verkligen blivit ett matlandskap att räkna med. Här finns ett hållbarhetstänk kring unika, närproducerade produkter och en stark svensk mattradition. I årets julbuffé lyfter vi fram en region på frammarsch och sätter vår egen twist på klassiska dalafavoriter. Vi slår ett slag för kallrökt lax från Siljanslax, vi griljerar skinkan med LissEllas senap och använder torkade fikon och Oppigårds Winter Ale i vår hemlagade lökmarmelad. Vi förvandlar landskapsörhänget älgfärsbiffar till ljuvliga köttbullar med kantareller, och vi dukar fram delikatesser från charkmästaren Gustafskorv. Bara för att nämna några läckra inslag.

Upptäck det naturliga Dalarna i Cajsa´s Julbuffé – Dalaliv. Beställ den till festen och eventet, och duka upp ett julbord fyllt med läckerheter!

Cajsa och gänget

Cajsa´s Julbuffé – Dalaliv

Inlagd sill i krämig dressing med hjortron från Malung
Enbärssill smaksatt med gin
Kokt sillpotatis från Roslunds
Kallrökt lax från Siljanslax
Örtdressing med syrad grädde från Karl Tövåsen
Ägghalva toppad med räkor och majonnäs med Älvdalsrom
Julskinka griljerad med LissEllas senap
Älgfärsbullar med kantareller
Rårörda lingon smaksatta med kanel
Janssons frestelse på potatis och majrova
Gustafskorv
Lökmarmelad med torkade fikon och Oppigårds Winter Ale
Skedvi Bröds extragräddade knäcke
Hembakt sirapslimpa med russin
Smör från Grådö Mejeri och Julost

Catering 289 kr/person
Gäller från 15 personer
 

Ladda ner menyn som PDF: Julbuffé – Dalaliv

Ring in din beställning eller boka här!
Uppsala 018-130 190
Stockholm 08-230 190