Cajsa´s Vårbuffé – Österlen

Österlen lyckas som få andra platser kombinera smak, skönhet och charm. Det är inte för inte som denna sydliga region även går under namnet ”Nordens Provence”. Kort sagt en magisk plats för konnässörer av livets goda!

Själv förälskade jag mig på riktigt i Österlen när jag deltog i Kockarnas kamp, som spelades in mitt bland rapsfält och kossor. Då fick jag chansen att till fullo njuta av omgivningarnas många kryddodlingar, vingårdar och konstcaféer. Ett och annat tips från lokala producenter och råvaruleverantörer lyckades jag också snappa upp.

Mina nya smakupptäckter inspirerade mig till att skapa en personlig cateringbuffé baserad på lokala råvaror och inslag från Österlen. Confiterad rödspätta med fänkål och äpple, ekokyckling från Bosarp och ljuvligt lavendelbröd är bara några av mina personliga favoriter.

Beställ Cajsa´s Vårbuffé – Österlen, till vårens alla fester och event.

Cajsa