Cajsa´s Kök på Slottet - café - festvåning - konferens

SLOTTET

Café

På Uppsala Slott kan du ta en fika eller äta en lättare måltid i anrik, levande och konstnärlig miljö mitt i hjärtat av staden. På menyn hittar du bland annat Cajsa´s smörrebröd, Afternoon tea, wraps, sallader, varma rätter, soppa, ett brett fikasortiment och varma och kalla drycker.
Ingång via Konstmuseet eller Kung Jans port (valvet).

Tisdag-fredag kl 11.30-13.30 erbjuder vi även ett alternativ av Dagens lunch. Menyn hittar du längst ner på vår lunchsida!

Passa gärna på att besöka Uppsala Konstmuseum i samband med att ni besöker oss!

Läs gärna Kafépatrullens recension! Ni hittar den här >>

 

Öppettider

Mån: Stängt
Tis-ons : 11.30-16.00
Tors: 11.30-20.00
Fre-sön: 11.30-16.00

 

Fest & Event

Här kan vi erbjuda både företag och privata sällskap skräddarsydda tillställningar i anrik, levande och konstnärlig miljö. Med plats för sammanlagt 140 gäster, är Vasasalen och caféet som gjorda för mingel, konferens, after work, bröllop och fest. Vi har full service på mat och dryck och du kan även välja att kombinera sittningar med exklusiva visningar i Vasaborgen och Konstmuseet.

Boka din fest här!

 

 

 

Konferens

På Uppsala Slott erbjuder vi konferenser i anrik, levande och konstnärlig miljö. Konferera i lugn och ro och njut av säsongens menyer, innan ni rundar av med ett besök på konstmuseet vägg i vägg. Priser och mer info hittar du här!

Boka din nästa konferens här!

 

För bokning och information:
Cajsa´s Kök
Telefon: 08-230 190, 018-130 190
E-post: info@cajsas-kok.se

 

Cajsa´s Kök Slottet Café Fest Konferens