Till webbshoppen
Cajsa´s Kök på Slottet - café - festvåning - konferens

SLOTTET

Café

På Uppsala Slott kan du ta en fika eller äta en lättare måltid i anrik, levande och konstnärlig miljö mitt i hjärtat av staden. På menyn hittar du bland annat Cajsa´s smörrebröd, Afternoon tea, wraps, sallader, varma rätter, soppa, ett brett fikasortiment och varma och kalla drycker. Ingång via Konstmuseet eller Kung Jans port (valvet). Här kan ni läsa Kafépatrullens recension! 

Passa gärna på att besöka Uppsala Konstmuseum i samband med att ni besöker oss!

 

Öppettider

Mån: Stängt
Tis-ons : 11.30-16.00
Tors: 11.30-20.00
Fre-sön: 11.30-16.00

Tisdag-fredag kl 11.30-13.30 erbjuder vi även ett alternativ av Dagens lunch.

SKANDISLOPPET går av stapeln på söndag, den 12 maj. Loppet går bland annat runt Uppsala Slott, vilket innebär att ingången via Kung Jans Port kommer att vara stängd denna dag och entré till Slottet Café sker via Uppsala Konstmuseums huvudentré.

Vi har öppet som vanligt hela helgen och erbjuder glass, ett brett utbud av varma och kalla drycker, lunch och fika.

Varmt välkomna!

 

Afternoon tea

Vi serverar Afternoon tea tisdag-söndag och det finns att beställa under hela dagen.
I paketet ingår te eller kaffe, scones, två sorters marmelad, clotted cream och klosterost.
Vill ni ha lite guldkant kan ni lägga till ett smörrebröd och en kaka samt ett glas mousserande vin!

 

Tisdagsjazz på Slottet Café

Succén är tillbaka! Cajsa´s Kök i samarbetete med Jansson Communication och Uppsala Konstmuseum bjuder in till en svängig vår med härliga jazztoner, konstpauser och självklart gott fika från caféet. Med start den 29 januari bjuder vi under 7 tisdagar under våren på jazz under 1,5 timme i Vasasalen, vi får tips av museets personal som berättar om konstverk ur samlingarna och vi från Cajsa’s Kök delar med oss vad som händer hos oss.

Varmt välkomna!

Här presenteras vårens schema! >> 

 

MUSEUM BAR på Slottet Café

Efter en lyckad höst presenterar vi nu vårens schema för MUSEUM BAR. Tillsammans med Uppsala Konstmuseum bjuder vi in gäster till kulturell aw med mat, mingel och DJ i Slottet Café, och Uppsala Konstmuseum presenterar ett program med konserter, samtal, föredrag och personliga berättelser i Vasasalen.

Varmt välkomna!

Här presenteras vårens schema! >>

 

Bjud dina gäster på en härlig sommarfest!sommarfest mingel

Vi skräddarsyr festen eller minglet efter dina behov. Från oss kan du beställa leverans av en vällagad och somrig buffé till hemmet eller arbetsplatsen. Eller boka en komplett festpaket i någon av våra lokaler, både som privatperson och företag.

 

Fest och Event

Här kan vi erbjuda både företag och privata sällskap skräddarsydda tillställningar i anrik, levande och konstnärlig miljö. Med plats för sammanlagt 140 gäster, är Vasasalen och caféet som gjorda för mingel, konferens, after work, bröllop och fest. Vi har full service på mat och dryck och du kan även välja att kombinera sittningar med exklusiva visningar i Vasaborgen och Konstmuseet.

Boka din fest hos oss! >>

Konferens

På Uppsala Slott erbjuder vi konferenser i anrik, levande och konstnärlig miljö. Konferera i lugn och ro och njut av säsongens menyer, innan ni rundar av med ett besök på konstmuseet vägg i vägg. Mer information om vår konferens och priser hittar du här! >>

Boka din nästa konferens hos oss! >>

 

För bokning och information:
Cajsa´s Kök
Telefon: 08-230 190, 018-130 190
E-post: info@cajsas-kok.se

 

Cajsa´s Kök Slottet Café Fest Konferens