Bilder

Foto: Stewen Morris
Foto: Mikael Eriksson
Foto: Linus Hallsénius/TV4
Foto: Cecilia Eriksson

Om Cajsa´s Kök

Cajsa´s Kök är ett väletablerat restaurang- och cateringföretag i Uppsala. Cajsa Johansson startade företaget 1995, och har sedan dess gjort en smakrik resa från tävlingskock till företagsledare. Under februari 2013 tillträdde Sara Klingberg som ny vd för företaget.

Företaget driver fyra lunch- restauranger i Uppsala och levererar färdigmat till ett 20-tal butiker i Uppsala och Stockholm. Dessutom driver Cajsa´s Kök konferensverksamhet, samt levererar festcatering i Uppsala och Stockholm med omnejd.

Vår story

Matglädje och goda möten

När jag tog steget från tävlingskock till att starta Cajsa´s Kök var visionen lika självklar som den är idag: med vällagad och inspirerande mat ska vi berika våra kunders fester och vardag.

Riktigt bra råvaror i säsong, gärna från våra egna trakter, tillagade med inspiration från världens alla metropoler och kök. Det är vårt recept.

Och så har vi en alldeles egen krydda. Vi kallar den matglädje eller nyfikenhet. Nyfikenhet över nästa mattrend, och över hur du som gäst ska uppleva vår mat och vårt bemötande. Det är i det mötet vi finner den största inspirationen.

Välkommen till Cajsa´s Kök.

/Cajsa

Pressmeddelanden

Cajsa Johansson med i juryn i prestigefyllda Årets kock 2017

Cajsa Johansson med i juryn i prestigefyllda Årets kock 2017

SM i matlagning, prestigefyllda Årets Kock 2017, går av stapeln 2 februari i Malmö Arena. I juryn, som utgörs av välmeriterade kockar och som i år även får internationella gästspel, finns Uppsalas Cajsa Johansson från Cajsa´s Kök. Detta blir Cajsas femte år i följd som jurymedlem och hon sitter som tidigare i metodjuryn som ansvarar för tidtagningen och bedömer de tävlandes handlag och ”mise en place”, det vill säga förberedande av arbetsplats och ordning i köket.

Här kan du läsa pressmeddelandet från Årets Kock i sin helhet.

Mer information om Årets kock: www.aretskock.se

Foto: Mikael Eriksson

Se hela meddelandet

Nu har Cajsa´s Kök öppnat i slottet!

Nu öppnar Slottet – café, fest och konferens, och verksamheten drivs av Cajsa´s Kök.

Pressmeddelande Slottet

Se hela meddelandet

Cajsa Johansson tävlar i Kockarnas kamp

I höst är det åter dags för några av Sveriges bästa kockar att försöka överglänsa varandra i olika utmaningar och drabba samman i Kockarnas kamp. Bland årets deltagare finns toppkrögare som mottagit åtråvärda Michelinstjärnor, vunnit titeln Årets Kock – andra har utformat menyer till kungliga bröllop och Nobelmiddagar.

Se hela meddelandet