Boka sommarfesten hos Cajsa´s Kök!

Ljumma sommarkvällar är som gjorda för fest och vi hjälper dig gärna att skapa en härlig tillställning för dig och dina gäster. Vi skräddarsyr festen efter dina behov och erbjuder allt från leverans av en vällagad och somrig buffé till en helhetslösning i någon av våra lokaler.

Hos oss kan du boka både privata tillställningar och företagsevent!

 

Boka våra festlokaler!

 

När du bokar din sommarfest i någon av våra lokaler bjuds du och dina gäster på en vällagad buffé med en extra solig twist! På menyn står bland annat Lätthalstrad lax med citrus, rosépeppar och fänkål, Melonsallad med lime, chili och basilika och Svensk kycklingfilé fylld med färskost och dragon.

Priserna gäller för bokning i våra våra lokaler sommaren 2018!

Orangeriet i Botan och Vasasalen på Uppsala Slott
Mitt i centrala Uppsala ligger Botaniska Trädgården och Uppsala Slott – två historiska platser där vi kan erbjuda både företag och privata sällskap skräddarsydda tillställningar i anrik och vacker miljö. Här börjar festen med fördel utomhus med fördrink vid dammen i Botaniska trädgården eller på gräset vid Slottet med utsikt över den storslagna trädgården. Mer information och priser hittar ni via länkarna nedan!

Sommarfest i Botan
Sommarlunch i Botan
Sommarfest på Sottet
Sommarmingel på Slottet

Extra förmånligt sommarerbjudande på Munin!
Just nu har vi ett extra förmånligt erbjudande när du bokar din sommarfest i vår ljusgård på Munin – en av Uppsalas mest flexibla evenemangssalar. Till Munin kan du bjuda 25-400 gäster och lokalen abonneras exklusivt för dig och ditt sällskap. Mer information och pris hittar ni via länken nedan!

Sommarfest i Munin

Catering med serveringspersonal

Att få vara gäst på sin egen fest är något som verkligen kan lyfta upplevelsen av kvällen! Hos oss kan du boka serveringspersonal som hjälper dig med det du behöver för att kunna slappna av och umgås med dina gäster. Inför kvällen går vi tillsammans igenom vad ni vill att personalen hjälper till med och vilka tider som gäller. Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och offert!

 

Boka din sommarfest idag!
Uppsala 018-130 190
Stockholm 08-230 190
info@cajsas-kok.se

 

Foto: Josef Eliasson /Sunday AB