Till webbshoppen

Boka julfesten hos Cajsa´s Kök!

Boka våra festlokaler!

När du bokar din julfest i någon av våra lokaler bjuds du och dina gäster på glögg och pepparkakor vid ankomst, en julbuffé fylld av traditionella rätter med spännande smaker och ett läckert dessertbord! Vill ni fortsätta kvällen erbjuder vi dansgolv och bar på plats.

Hos oss kan du boka både privata tillställningar och företagsevent!

 

Jul på Slottet

Inför jul smyckar vi vackra Vasasalen på Uppsala Slott med en genuin julkänsla. Bjud in kollegorna, kunderna, släkten och vännerna att fira in julen i en vacker, historisk och konstnärlig miljö – exklusivt för dig och ditt sällskap!

Läs mer om Julfest på Slottet här!

TIPS! Vi erbjuder även jullunch och julmingel för grupper på Slottet. Läs mer om våra erbjudanden här!

 

Jul på Café Alma

Boka Uppsalas kanske mest anrika lokal till årets julfest! Hit kan du bjuda in 20-100 gäster. Lokalen erbjuder en intim och mysig känsla där gemenskapen står i centrum, och lagom till jul dekorerar vi den med julens färger.

Läs mer om Julfest i anrika Café Alma här!

TIPS! Vi erbjuder även jullunch och julmingel på Café Alma, samt julerbjudanden i vårt Chambre Séparée. Läs mer om våra erbjudanden här!

 

Jul på Munin

När du vill ha extra högt till tak för din julfest, kan vi erbjuda en av Uppsalas största och mest flexibla evenemangssalar. Här arrangeras banketter och fester med scen och underhållning för små och stora sällskap. Hit kan du bjuda in 25-400 gäster.

Läs mer om Julfest på Munin här!

TIPS! Vi erbjuder även jullunch och julmingel i Muninhuset. Läs mer om våra julerbjudanden här!

 

Christmas Party 2018

Succén är tillbaka! Den 14 december fyller vi festsalen i Muninhuset med julglädje, ett gediget julbord och en fartfylld Music Quiz Show. En julfest med kollegorna och vännerna som ger ny energi!

Läs mer om Cajsas Christmas Party 2018 här!

 

Boka din julfest idag!
Uppsala 018-130 190
Stockholm 08-230 190
info@cajsas-kok.se