Till webbshoppen

Boka sommarens fester och mingel hos Cajsa´s Kök!

En unik fest i unika lokaler

sommarfest uppsala

Sommarfest på Slottet

Mitt i centrala Uppsala ligger Botaniska Trädgården och Uppsala Slott. Två historiska platser där vi kan erbjuda både företag och privata sällskap skräddarsydda tillställningar i anrik och vacker miljö. Börja festen utomhus med fördrink vid dammen i Botaniska trädgården, eller på gräset vid Slottet med utsikt över den storslagna trädgården.

När du bokar din sommarfest i våra lokaler bjuds du och dina gäster på en vällagad buffé med extra solig twist! På menyn hittar du bland annat Halstrad lax med ingefära och sesam, Melonsallad med mynta, chili och gurka samt Svensk gårdskyckling kryddad med citron och rostad fänkål. Mer information och priser hittar ni via länkarna nedan!

 

Gäst på din egen fest!sommarfest mingel

Vi skräddarsyr festen eller minglet efter dina behov. Från oss kan du beställa leverans av en vällagad och somrig buffé till hemmet eller arbetsplatsen, både som privatperson och företag. Att sen få vara gäst på sin egen sommarfest är något som verkligen kan lyfta upplevelsen av kvällen! Hos oss kan du boka serveringspersonal som hjälper dig med det du behöver för att kunna slappna av och umgås med dina gäster.
Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och offert!

Beställ sommarbuffén i vår webbshop!

Vill du ha hjälp med mat till din sommarfest, men ordnar allt annat själv? Beställ sommarbuffén i vår webbshop! >>

 

Boka din sommarfest idag!
Uppsala 018-130 190
Stockholm 08-230 190
info@cajsas-kok.se

 

Foto: Josef Eliasson /Sunday AB
Kontakta vårt säljteam idag!