portionsförpackad catering
Meny
Levereras och serveras till den 30 juni 2021.
Menyn serveras kall och rätterna är upplagda på små fat, förpackade i en portionslåda. Enkelt och smidigt att servera!
- Vårens primörer med sparrisbroccoli, rädisor, späda morötter, sockerärtor och en flädervinägrett
- Krämig sallad på Grebbestads Ansjovis, rökta räkor, rivet ägg och rågbrödchips
- Tryffelstekt kyckling från Hagby Gård med shiitake och ramslökspesto
- Grillad sparris med tunnhyvlad fänkål, rapsolja med ängssyra från Nyborgs Gårds och riven parmesan
- Hollandaise på brynt smör och körvel
- Färskpotatissallad serverad med vårlök, dillcrème och picklade senapsfrön
- Fänkålsrostat tunnbröd med krassekryddad färskost
Rekommenderad dessert:
Rabarberswiss med gräddfilscrème, saltkolasås, jordgubbar och lakritsmaräng, 59 kr