Catering Julbord Uppsala & Stockholm

Julbord och julcatering från Cajsa's Kök

Alla har vi våra olika traditioner, allt för att skapa den bästa julstämningen, och julbordet är en självklar favorit för oss på Cajsa’s Kök. Oberoende om du ska beställa catering till företaget, släktmiddagen eller festen så har vi julbordet för dig!

Julmenyerna serveras och levereras mellan den 29 november-23 december. Nedan visar vi menyer och erbjudanden från 2020. Årets menyer presenteras under tidig höst 2021.

Årets matjulklapp

Vi erbjuder leverans av julbord som catering till kontoret, till festlokalen, eller hem till vänner och familj. I våra egna festlokaler kan du bjuda in dina gäster till jullunch, AW eller en kvällssittning med julbuffé. Julens julbord, menyer och bufféer levereras från den 29 november till och med den 23 december.

Catering av julbord på julafton

Vill du beställa en julbuffé som ska serveras på självaste julafton? Då är du välkommen att hämta maten hos oss den 23 december!

Jullåda – Portionsförpackat julbord

Cajsa´s Julmeny

I år lanserar vi Cajsa´s Julmeny – en portionsförpackad jullåda med vår egen twist! Fylld med klassiska portionsrätter förpackade på modernt vis. Perfekt till en stämningsfull AW med kollegorna för er som vill ha ett lite mindre julbord som catering!

Menyn är från 2020.

Julbordserbjudande

En tidig julklapp! Just nu erbjuder vi 25% rabatt på Cajsa’s julmeny!

  • Portionsförpackat julbord som catering, med möjlighet att lägga till varma tillbehör!
  • Catering från 1 person.

presentpåse

Cajsa´s Juldelikatesser

Till vår delikatesspåse har vi valt ut smaker och produkter som ligger oss varmt om hjärtat i juletid – smaker som vi vill dela med oss av!

Årets julklapp?

En julklapp är ett fint sätt att visa uppskattning och tacksamhet för året som gått! Kanske vill ni ge en gåva till era anställda, till kunder eller samarbetspartners? Till företag erbjuder vi möjligheten att anpassa innehållet i påsen, t.ex. med egna profilerade produkter. Du kan också ge bort ett digitalt presentkort, med valfritt belopp, som kan användas för köp i vår webbshop. Läs mer här!

Menyn är från 2020.

  • För varje såld påse skänks 40 kr till Uppsala Stadsmission, till förmån för de hemlösa.
  • Det går bra att beställa en påse, eller ett större antal. Vi erbjuder fri utkörning vid beställning av 10 påsar eller fler!

Julbord som buffé i Uppsala och Stockholm

Julens rätter med vår egen twist!

I årets julbuffé sätter vi vår egen twist på julens rätter. Här får viltköttbullarna sällskap av mosters trattkantareller, julskinkan griljerar vi med skånsk senap och apelsin, och sillen – den spetsar vi med Mackmyra Gin och Swedish Tonic. Ett julbord med en lyxigare touch, helt enkelt!

Menyn är från 2020.

  • Beställ senast 30 november så bjuder vi på kampanjdessert - Blåbärscurd med mandelcrème och kardemummasmulor
  • 10 % rabatt när du beställer i Cajsa´s Webbshop - använd koden jultwist10 i kassan

Hyr festlokal för julbord i Uppsala

Boka egen lokal för julfirandet

Snart dukar vi upp med julens smaker! Vi erbjuder jullunch och julbuffé med kvällssittning i alla våra festlokaler i Uppsala.

Våra lokaler bokas exklusivt för dig och ditt sällskap och vi ordnar med en luftig möblering där vi dukar för max 8 personer per bord, med en meter mellan borden. Vi garanterar en trängselfri tillställning och ser till att det finns gott om handsprit i lokalen!

Om du inte hittar ett julpaket som passar dig är du välkommen att kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg.

Våra festlokaler för julbord

  • Bokning från 15 personer.
  • Lokalen abonneras exklusivt för dig och ditt sällskap.

Beställ julbord som catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering med smak av julen till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt