Catering Jul

Jul på Cajsa´s Kök!

Alla har vi våra olika traditioner, allt för att skapa den bästa julstämningen, och julbordet är en självklar favorit för oss på Cajsa’s Kök. Oberoende om du ska beställa julmat till företaget, släktmiddagen eller festen så har vi något för dig!

 

 

Tillfällen

Vi erbjuder leverans av catering till kontoret, till festlokalen, eller hem till vänner och familj. I våra egna festlokaler kan du bjuda in dina gäster till jullunch, AW eller en kvällssittning med julbuffé. Julens menyer och bufféer levereras från den 30 november till och med den 23 december.

Catering till julafton

Vill du beställa en julbuffé som ska serveras på självaste julafton? Då är du välkommen att hämta maten hos oss den 23 december!

portionsförpackad

Cajsa´s Julmeny

I år lanserar vi Cajsa´s Julmeny – en portionsförpackad jullåda med vår egen twist! Fylld med klassiska portionsrätter förpackade på modernt vis. Perfekt till en stämningsfull AW med kollegorna!

En tidig julklapp
Just nu erbjuder vi 25% rabatt på denna meny, och beställer du senast 30 november så bjuder vi dig och dina gäster på kampanjdessert!

  • 229 kr/person (ord pris 305 kr)
  • Portionsförpackad meny med möjlighet att lägga till varma tillbehör!
  • Catering från 10 personer.

Julbuffé

Julens rätter med vår egen twist!

I årets julbuffé sätter vi vår egen twist på julens rätter. Här får viltköttbullarna sällskap av mosters trattkantareller, julskinkan griljerar vi med skånsk senap och apelsin, och sillen – den spetsar vi med Mackmyra Gin och Swedish Tonic.

 

  • 315 kr/person
  • Beställ senast 30 november så bjuder vi på kampanjdessert - Blåbärscurd med mandelcrème och kardemummasmulor
  • 10 % rabatt när du beställer i Cajsa´s Webbshop - använd koden jultwist10 i kassan
  • Catering från 15 personer

festlokal

Boka lokal - exklusivt för dig och ditt sällskap!

Snart dukar vi upp med julens smaker! Vi erbjuder julmingel, jullunch och julbuffé med kvällssittning i alla våra festlokaler. Om du inte hittar något som passar dig är du välkommen att kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg.

Våra festlokaler

 

 

  • Bokning från 15 personer.
  • Lokalen abonneras exklusivt för dig och ditt sällskap.

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!