Till webbshoppen
julfest cajsas kök

Boka årets julfest hos Cajsa´s Kök!

Julbord med spännande smaker

I Cajsa´s Julpaket dukar vi upp med julens smaker och våra festlokaler dekoreras i festligt manér! Julen är en tid då de flesta har mycket att stå i, och för att underlätta för dig har vi satt ihop färdiga förslag på våra julpaket. Om du inte hittar något som passar dig är du välkommen att kontakta oss för ett skräddarsytt förslag.

Välkommen att kontakta oss för bokning och eventuella frågor på mail info@cajsas-kok.se eller telefon 018-130 190

 

Boka din fest redan idag!

Mer information om Cajsa´s Julpaket hittar du via länkarna nedan!

julfest uppsala cajsas kök

Anrikt på Slottet

Slottet kan vi erbjuda både företag och privata sällskap skräddarsydda tillställningar i en anrik och storslagen miljö. Vasasalen rymmer upp till 140 gäster och här dukar vi upp exklusivt för ert sällskap.

Läs mer om Jul på Slottet här!

 

julfest uppsala cajsas kök

Högt i tak på Munin

När du vill ha extra högt till tak kan vi erbjuda en av Uppsalas största och mest flexibla evenemangssalar. På Munin arrangeras banketter, mässor och företagsevent med scen och underhållning för upp till 450 gäster – mitt i city, och ett stenkast från Uppsala Centralstation.

Läs mer om Jul på Munin här!

 

julfest uppsala cajsas kök

Mysigt i hemmamiljö

En julfest på Café Alma bjuder på en mjuk och behaglig miljö där gemenskapen står i centrum. Här finns även möjlighet att boka vårt Chambre Séparée – ett mysigt rum för upp till 26 gäster. Här får ert sällskap sitta ostört och vi dukar upp er buffé inne i rummet!

Läs mer om Jul på Café Alma här!

 

Fest på kontoret eller i annan lokal?

Även i år erbjuder vi tre olika varianter på julens cateringbuffé! Julens klassiska buffé, Cajsa´s Vegetariska Julbuffé och våra kunders stora favorit Cajsa´s Julbuffé – Julens rätter med vår egen Twist där vi adderar en nypa av årets mest inspirerande smaker.

Se julens cateringbufféer här!

Boka din julfest hos oss!