Till webbshoppen

Jul på Café Alma

I Universitetshuset hittar du populära Café Alma. Här flockades studenter och fikasugna Uppsalabor redan på 50-talet. Fira in julen i en av Uppsalas anrikaste lokaler – boka lunch, mingel och julfest hos oss på Café Alma!

Julfest på Café Alma 

Kuvertpris: 650 kr/kuvert*
Lokalhyra: 3 450 kr*
Tid: 17.30-23.00

Bjud in till julfest i en av Uppsalas anrikaste lokaler, exklusivt för dig och ditt sällskap! Vi dukar upp med välkomstglögg och pepparkakor, en julbuffé som innehåller både syrligt och sött, klassiskt och nytt och avslutar med ett läckert dessertbord.

Årets julbuffé har vi skapat utifrån vår egen matfilosofi – bra råvaror i säsong, tillagade med inspiration från världens spännande metropoler och kök. Sillen får smak av lingon, lime och stjärnanis, viltköttbullarna får sällskap av mosters trattkantareller och
julskinkan griljerar vi med skånsk senap och apelsin.

Läs mer om Julfest på Café Alma här!

 

Julmingel på Café Alma 

Kuvertpris: 310 kr/kuvert*
Tid: 17.00-21.00

Bjud in vänner, kollegor eller släkt till en aw i julens tecken. Vi dukar upp i lokalen utifrån era önskemål och serverar snittar och mousserande vin när gästerna anländer.

Läs mer om Julmingel på Café Alma här!

 

Jullunch på Café Alma 

Kuvertpris: 395 kr/kuvert*
Tid: 12.00-14.00**

Boka jullunchen i en anrik och historisk miljö där gemenskap står i centrum. Vi dukar upp en gedigen julbuffé, som rundas av med kaffe och minidessert.

**Priset gäller för bokning av jullunch under våra ordinarie öppettider. Ni väljer själva när ni önskar börja lunchen, och har möjlighet att sitta i upp till två timmar.

Läs mer om Jullunch på Café Alma här!

 

Jul i vårt Chambre Séparée

Behöver ni en lokal till det lite mindre sällskapet för frukostmötet, fikat eller lunchen? För upp till 26 gäster kan ni boka vårt Chambre Séparée – här får ert sällskap sitta ostört och vi dukar upp er buffé inne i rummet!

Läs mer om våra julerbjudanden i Chambre Séparée här!

 

Övrigt

  • *Alla priser är exklusive moms.
  • Jul på Café Alma gäller vid bokningar mellan 19 november och 22 december.
  • Dryck tillkommer, fråga om våra förmånliga dryckespaket vid bokning.

 

Hör av dig till oss idag för mer information och bokning!
Uppsala 018-130 190
Stockholm 08-230 190
info@cajsas-kok.se