Press - Cajsa´s Kök Press - Cajsa´s Kök Till webbshoppen

Bilder

Foto: Josef Eliasson/Sunday AB
Foto: Mikael Eriksson
Foto: Linus Hallsénius/TV4
Foto: Stewen Morris

Om Cajsa´s Kök

Cajsa´s Kök är ett väletablerat restaurang- och cateringföretag i Uppsala. Cajsa Johansson startade företaget 1995, och har sedan dess gjort en smakrik resa från tävlingskock till företagsledare.

Företaget driver fyra lunch- restauranger i Uppsala och levererar färdigmat till ett 15-tal butiker i Uppsala. Dessutom driver Cajsa´s Kök konferensverksamhet, samt levererar festcatering i Uppsala och Stockholm med omnejd.

Vår story

Matglädje och goda möten

När jag tog steget från tävlingskock till att starta Cajsa´s Kök var visionen lika självklar som den är idag: med vällagad och inspirerande mat ska vi berika våra kunders fester och vardag.

Riktigt bra råvaror i säsong, gärna från våra egna trakter, tillagade med inspiration från världens alla metropoler och kök. Det är vårt recept.

Och så har vi en alldeles egen krydda. Vi kallar den matglädje eller nyfikenhet. Nyfikenhet över nästa mattrend, och över hur du som gäst ska uppleva vår mat och vårt bemötande. Det är i det mötet vi finner den största inspirationen.

Välkommen till Cajsa´s Kök.

/Cajsa

Pressmeddelanden

Digital catering från Uppsala

Digital catering – Cajsa´s Kök lanserar nytt koncept

Att hänga med i den digitala utvecklingen är viktigt för alla företag idag. En ny generation av kunder vill använda nätets fördelar av tillgänglighet, överblick och snabbhet när de köper varor och tjänster. När det gäller beställning av mat online, så har Cajsa´s Kök tagit ett steg längre och lanserar nu en digital webbshop för catering där både privatpersoner och företag kan hantera sina beställningar och köp på ett helt nytt sätt.

Se hela meddelandet

Jullunch och julkonsert på Uppsala slott 2 & 3 dec 2017

 

Fira in första advent på Uppsala slott

Tillsammans med Allmänna Sången är vi glada över att bjuda in er till en mysig advent på Uppsala slott! Första helgen i december fylls slottet med julmat, julmusik och pyntade granar för en garanterat långlivad julstämning.

Adventspaket med jullunch och julkonsert 

Den 2/12-17 och den 3/12-17 inleds eftermiddagen med Cajsa’s jullunch i Vasasalen – inklusive glögg, jultallrik, julbuffé och dessert – för att sedan fortsätta upp till Rikssalen och den prisbelönta Uppsalakören Allmänna Sångens traditionella julkonsert, i år tillsammans med barytonsångaren Luthando Qave. Missa inte denna stämningsfulla adventsupplevelse för alla sinnen, välkommen till Uppsala slott!

Jullunch och julkonsert den 2/12 & 3/12

Jullunch (kl. 12.30-14.00 i Vasasalen)

250 kr per person

(inkl. alkoholfri dryck; öl, vin och snaps går att köpa på plats)

Julkonsert (kl. 14.30 i Rikssalen)

295 kr vuxen

150 kr student samt ungdom 13-19 år

100 kr barn 6-12

Barn under 6 år går gratis

 

Vi ser fram emot att fira en riktigt mysig första advent tillsammans med er!

Se hela meddelandet

Nu har Cajsa´s Kök öppnat i slottet!

Nu öppnar Slottet – café, fest och konferens, och verksamheten drivs av Cajsa´s Kök.

Pressmeddelande Slottet

Se hela meddelandet