Till webbshoppen

Nu fyller vi 20 år!

Det sägs att det tar 10 000 timmar att nå expertnivå. Efter 20 år i branschen kan vi därför med stolthet säga att vi är bra på det vi gör – och statistiken talar sitt tydliga språk. Sedan starten har vi på Cajsa´s Kök serverat mer än 1 780 000 luncher, caterat 8 500 fester och event och firat 200 bröllop. Och vi ser fram emot fler!

Kycklingwoken är vår bäst säljande vardagsrätt, och priset för populäraste fikabröd går till morotskakan. Vår mest beställda cateringbuffé genom åren är Cajsa´s Vårbuffé – New York.

Ni gäster har gett oss många oförglömliga ögonblick. Vi har fått äran att servera kungligheter och kejsare i allt från slott till museum. Ett antal ruiner, orangerier och kyrkor har det också blivit. Minst sagt intressanta arbetsmiljöer!

Cajsas egen matresa har förgyllts med fyra års juryarbete i Årets Kock och tre år i Årets unga kock, samt deltagandet i prestigefyllda Kockarnas kamp. Bedrifter som gett oss alla på Cajsa´s Kök mycket inspiration och glädje.

Det har hänt så mycket under dessa 20 år, och de mest minnesvärda bitarna står ni, våra gäster, för. Tack för alla goda möten – nu har vi energin för 20 år till!

/Cajsa och teamet

#cajsaskök20år