Till webbshoppen

“Det blir aldrig tråkigt med Cajsa´s!”

Pernilla Eriksson, vd hos Donald Davies & Partners, och hennes kollegor vänder sig ofta till Cajsa´s Kök för catering av luncher, seminarier och fester. Som vana projektledare har de höga krav på både kvalitet och service, något Cajsas’s Kök alltid lever upp till. 

Donald Davies & Partners hjälper företag och organisationer med ledning av projekt som ofta är verksamhetsövergripande och komplexa. De är idag ett 50-tal projektledarkonsulter som verkar inom industri, bank och finans samt offentlig verksamhet.

Utöver rollen som vd är Pernilla dessutom styrelsemedlem i flera andra Uppsalaföretag. Vid sidan av arbetet spenderar hon gärna tid med sina trillingar som i januari fyllde två år. Pernilla har många järn i elden och en anledning till att hon väljer Cajsa´s Kök är för att få avlastning gällande praktiska detaljer som behöver fixas vid event och möten.

– Till Donald Davies & Partners beställer vi catering löpande ca 10 gånger per år till våra interna seminarier och event, men även till kundevent. Cajsa’s Kök är en mycket pålitlig cateringleverantör som alltid har något extra och spännande i sina koncept. Det blir aldrig tråkigt med Cajsa’s, säger Pernilla.

Julfest på Slottet – årets höjdpunkt
En av årets höjdpunkter är Donald Davies & Partners årliga julfest för deras konsulter och deras respektive. Den senaste julfesten är ett event som Pernilla är särskilt nöjd med.

 – För förra årets julfest anlitade vår eventkoordinator Veronica Cajsa´s Kök och bokade deras festlokal Vasasalen som är belägen på Uppsala slott. Cajsa’s personal var väldigt lyhörda för våra önskemål och tillsammans anordnade vi en otroligt lyckad julfest.

Pernilla funderar och fortsätter…

– Personligen gillar jag att utveckla, förändra och göra nytt. Jag gillar att göra det som först verkar omöjligt möjligt och jag anser att Cajsa’s Kök arbetar enligt samma filosofi, vilket är en anledning till varför vi klickar så bra, menar Pernilla.

Pernillas 3 experttips när du håller möten
Pernilla är en van beställare och arrangör av olika typer av möten och event. Därför bad vi henne att dela med sig av hennes bästa tips för ett lyckat möte:

  1. Bra innehåll!
    Fråga dig först vad du vill att eventets eller seminariets deltagare ska få med sig därifrån. När det är gjort kan du utforma innehållet så att det blir relevant, underhållande, och inte alltför svårsmält. Det är detaljerna som ger ett bra totalt innehåll.
  1. Vem presenterar?
    Det är otroligt viktigt att personen som håller i mötet gillar att stå på scen och dessutom lägger ner tid på förberedelser och presentationsteknik. Välj personerna som fångar intresset och ger energi till åhörarna.
  1. Inspirerande miljö & mat!
    Något som också ger ett möte ett lyft är en inspirerande miljö där nivån på mat, förfriskningar, service, och lokal ska vara lika hög som mötets innehåll i övrigt. Kom ihåg att lokalen och det som bjuds är en del av ditt varumärke, där och då!

Här kan du läsa mer om Donald Davies & Partners och deras olika tjänster.

Vill du beställa catering till ett av dina möten eller events? Här hittar du våra cateringmenyer och festlokaler, och du kan alltid ringa oss på 018-130 190!

Foto: Cecilia Eriksson