Lyckad premiär för Pop UP-butik för take away Lyckad premiär för Pop UP-butik för take away Till webbshoppen

Lyckad premiär för POP UP-butik för TAKE AWAY

nyhet cajsas popup

Uppfinningsrikt, tyckte de kunderna om den nya POP UP-butiken.

I måndags öppnade Cajsa´s Kök upp en POP UP-butik med försäljning av kylda rätter, soppor och sallader som take away. POP UP-butiken är belägen på Muninhusets uteservering och håller öppet hela veckan mellan kl. 11.00 och 17.30. 

Premiär-dagen för Cajsa´s Köks POP UP blev mycket lyckad och personalen möttes av stor positivism från kunder och besökare som tagit sig ut i vårsolen. POP UP-butiken som är placerad utomhus, på Muninhusets uteservering gick inte att missa. Många förbipasserande nappade på erbjudandet om fem matlådor för 325 kronor (ordinarie pris 425 kronor). Färdigmatlådorna som lagas direkt i Cajsa´s restaurangkök är vällagade och välbalanserade och håller i kylskåp i fem dagar. Något som passade de äldre kunderna perfekt.

– Många har tyckt att det varit ett jättebra initiativ. De äldre kunderna framförallt har påpekat att de är glada att de inte behöver gå in någonstans, berättar Ted Nordqvist som arbetade i POP UP-butiken under premiärdagen.

POP UP-butiken har även uppmärksammats av personer som arbetar hemifrån, de ser möjligheten att köpa hem lunch för hela veckan. Även lunch-motionärerna tycker det är perfekt att få med sig en matlåda på språng.

Cajsa´s Köks POP UP har öppet hela veckan, måndag till fredag mellan kl. 11.00 och 17.30 och 10.30-15.00 på helgen. Håll utkik på Cajsa´s Köks webbsida och sociala medier för ytterligare öppettider!

 

take away lunch butikDu hittar oss hela vecka 13 utanför Muninhuset på Östra Ågatan i centrala Uppsala (intill Hamnspången).

Klicka här >>  för att hitta Cajsa´s Köks POP UP på en karta.

Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med säkra leveranser.

Fler Nyheter