Till webbshoppen

Välkommen till jul på Munin!

Välkomna dina gäster till en av Uppsalas mest flexibla festsalar – perfekt när du önskar högt till tak! Muninhuset ligger central beläget i Uppsala, med närhet till Centralstationen, Fyrisån och med promenadavstånd till Uppsala centrum.

Julfest på Munin

Kuvertpris: 650 kr/kuvert*
Tid: 17.30-23.00

Bjud in till julfest i Muninhuset. Vi dukar upp med linnedukar, juldekorationer och blommor för bästa julstämning, och anpassar dukning och placering i lokalen utifrån antalet gäster. Hit kan du bjuda 25-400 gäster.

Gästerna bjuds på glögg och pepparkakor när de anländer. Därefter står ett gediget julbord uppdukat, som avslutas med kaffe och dessertbord.

Läs mer om Julfest på Munin här!

 

Julmingel på Munin

Kuvertpris: 310 kr/kuvert*
Tid: 17.00-21.00

Välkomna till mingel i julens tecken. Bjud in kunder, kollegor eller vänner till en aw med snittar och bubbel. Vi dukar upp i lokalen utifrån era önskemål och anpassar för bäst mingelmöjligheter. 

Läs mer om Julmingel på Munin här!

 

Jullunch på Munin

Kuvertpris: 395 kr/kuvert*
Tid: 12.00-14.00**

Boka jullunchen hos oss i Muninhuset. Vi dukar upp en gedigen julbuffé, som rundas av med kaffe och minidessert. Önskar ni istället vår lite mer traditionella och något mindre julbuffé, meddela oss så skickar vi meny- och prisförslag på det!

**Priset gäller för bokning av jullunch under våra ordinarie öppettider. Ni väljer själva när ni önskar börja lunchen, och har möjlighet att sitta i upp till två timmar.

Läs mer om Jullunch på Munin här!

 

Övrigt

  • *Alla priser är exklusive moms.
  • Jul på Munin gäller vid bokningar mellan 19 november och 22 december.
  • Dryck tillkommer, fråga om våra förmånliga dryckespaket vid bokning.