cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Cajsa nominerad till Stellagalans hederspris

Cajsa nominerad till Stellagalans hederspris

Den 20 april genomförs Stellagalan i Stockholm, en gala för att lyfta fram kvinnliga förebilder inom den svenska gastronomin. Utöver gala och prisutdelning bjuds det även i år på ett forum där hållbarhet, företagande och jämställdhet står i fokus.

Helheten står i centrum gällande såväl människor, smaker och en hållbar framtid!

Juryns motivering

Vi kan nu berätta att Cajsa Johansson från Cajsa’s Kök är nominerad till årets hederspris. ”Hon bistår med stor inspiration och skicklighet till gästernas nytta och nöje. Med ett brinnande intresse och stor entusiasm är hon en sann förebild för kommande yrkesgenerationer. Helheten står i centrum gällande såväl människor, smaker och en hållbar framtid.” skriver juryn.

– Jag är så fantastiskt glad och hedrad att bli nominerad till detta fina pris! Att få möjligheten att inspirera kvinnliga kockar till att ta större plats både i restaurangköken och i restaurangvärldens entreprenörskap, det är för mig en dröm. Jag är så tacksam för mitt yrkesval, det är i köket allt händer! Extra skoj att Frida Leijon är nominerad som årets konditor, hon driver Leijon Stenugnsbageri och konditori här i stan, så nu kan vi hjälpas åt att förstärka Uppsala på den gastronomiska kartan, svarar Cajsa.

Välkommen att beställa prisbelönad catering i Uppsala och catering i Stockholm från oss.

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt