cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Lunch Uppsala

Lunch & café

Vi finns på fyra platser i Uppsala och erbjuder flera rätter till Dagens lunch samt portionsförpackade matlådor, sallader och gott fika. Ät din lunch hos oss eller ta med dig som take away i Uppsala!

Lunch Uppsala

Våra lunchrestauranger & caféer

Dagens lunch – Uppsala

Med en stor nypa matglädje och färska råvaror tillagar våra kockar all mat med kärlek, kreativitet och passion! På menyn finns alltid ett vegetariskt alternativ, vi bjuder på frukt till maten och det ingår sallad från vår salladsbuffé, hembakt bröd och kaffe på maten! Dagens lunch serveras i vår lunchrestaurang i Fyrisborg, på Café Carolina, Museum Bar & Café samt Café Alma.

Över jul och nyår pausar vi serveringen av Dagens lunch. Från den 8 januari önskar vi er välkomna tillbaka!

Take away – Uppsala

I alla våra lunchrestauranger och caféer hittar ni vårt portionsförpackade sortiment med matlådorsallader och wraps.

Fika – Uppsala

Hos oss finns alltid nybryggt kaffe och gott fikabröd! På Museum Bar & Café kan ni även avnjuta en klassisk Afternoon tea. Välkommen att avnjuta din fika i Uppsala på något av våra caféer.

Mer för pengarna!

Med Cajsa´s Kundkort får du alltid 10% rabatt på hela vårt sortiment i våra restauranger och caféer. Du får också ta del av flera goda erbjudanden och rabatter direkt i våra restauranger! Kortet kostar ingenting och du kan när som helst fylla på med valfritt belopp.

Cajsa´s Kundkort gäller på alla våra restauranger och caféer samt i våra snabbkassor och kan laddas med valfritt belopp flera gånger om. I våra snabbkassor betalar du snabbt och enkelt för din lunch och blir serverad din mat utan att behöva stå i kö!

Seniorrabatt på Dagens lunch

Nu kan du som är 65 år eller äldre köpa din lunch hos oss till er lite mer förmånligt pris!

Vår seniorrabatt ger dig 20% rabatt på Dagens lunch hos Cajsa´s kök i Fyrisborg. Erbjudandet gäller mellan kl 11.00-13.00, och du väljer själv om du köper med dig lunchen som takeaway, eller äter på plats hos oss!

Färdiga matlådor till lunchen

Här hittar du vår färdigmat!

Vår färdigmat hittar du, förutom i våra egna restauranger och caféer, i följande livsmedelsbutiker i Uppsala.

 • ICA Kvantum Gränby Centrum
 • ICA Nära Brantingstorg
 • ICA Nära Hörnan
 • ICA Nära Folkes Livs
 • ICA Supermarket City (S:t Per)
 • ICA Supermarket Luthagens Livs
 • ICA Supermarket Torgkassen
 • ICA Supermarket Årstahallen
 • Maxi ICA Stormarknad Gnista
 • ICA Nära Rosendal

Ät och beställ lunch i Uppsala

Vi lagar, serverar och levererar lunch på flera platser i Uppsala. Välkommen att lägga din beställning på dagens lunch genom att kontakta oss, eller besök våra restauranger och caféer.

 • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt