cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Cajsa´s erbjudanden

Här hittar du våra catering- och kundkortskampanjer, tillsammans med andra goda erbjudanden!

Catering

Cajsa´s Vinterbuffé

Bjud in dina gäster till en måltid som känns både lyxig och hemtrevlig! Med en elegant presentation och noga utvalda råvaror förenar vår vinterbuffé det rustika kökets genuina smaker med en förfinad twist.

Buffén finns tillgänglig för leverans januari-februari 2024 – och dessert ingår för hela sällskapet!

vibnterbuffe-catering

Läs menyn i sin helhet

Fest & Event

Vintermiddag på Uppsala Slott

Till Uppsala Slott välkomnar du dina gäster till en vacker och historisk plats – där Vasasalens mjuka valv, stora fönster och generösa takhöjd, ger en ljus och trevlig atmosfär. På plats får ni avnjuta vår Vinterbuffé, alternativt en utvald 3-rättersmeny.

Pris från 499 kr/person och erbjudandet gäller för bokningar januari-mars 2024.

Lunch & Café

Alltid 10 % rabatt med Cajsa´s Kundkort

kundkort

Med Cajsa´s Kundkort får du alltid 10% rabatt på hela vårt sortiment i våra restauranger och caféer. Du får också ta del av flera goda erbjudanden och rabatter direkt i våra restauranger! Kortet kostar ingenting och du kan när som helst fylla på med valfritt belopp.

Cajsa´s Kundkort gäller på alla våra restauranger och caféer samt i våra snabbkassor och kan laddas med valfritt belopp flera gånger om. I våra snabbkassor betalar du snabbt och enkelt för din lunch och blir serverad din mat utan att behöva stå i kö!

Läs mer om Cajsa´s Kundkort

Studentrabatter

Våra studenterbjudanden varierar under dagen – visa upp ditt giltiga studentkort för att ta del av rabatten! Läs mer om våra aktuella Studentrabatter hos Café Carolina och Café Alma!

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning på något av våra erbjudanden i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt