Cajsa´s Kök Uppsala

Socialt ansvar

Det har alltid varit viktigt för oss att ta ett socialt ansvar och att arbeta för en hållbar utveckling. Våra samarbeten ​med följande organisationer ​sträcker sig många år tillbaka​,​ och vi siktar lika långt mot framtiden​ tillsammans med dem!

Uppsala Stadsmission

Uppsala Stadsmission hjälper hemlösa och socialt utsatta personer och i vårt över 15 år långa samarbete har vi skänkt fler än 12 000 portioner och samlat in närmare 100 000 kr genom en aktion med Knut Knutsson vid vårt 20-årsjubileum av Cajsa´s kök.  Och fler insamlingar och portionen kommer det att bli!

Akademiska sjukhusets barnfond

En stunds lek och glädje mitt i det onda kan lindra smärta och påskynda läkning, vilket vi vill vara med och bidra till. Akademiska sjukhusets barnfond samlar in pengar till sådant som kan roa och stödja svårt sjuka barn som vårdas på Akademiska sjukhuset.

Mutomoprojektet

Mutomo ligger i ett torrt område i östra Kenya och är centrum i ett distrikt med samma namn. Flertalet av de 23 000 invånarna lever under den officiella fattigdomsgränsen, 1,25 USD per dag.  Målet med Mutomoprojektet är att åstadkomma en hållbar utveckling med starkt förbättrade levnadsvillkor för befolkningen och att arbetet ska vara mönsterbildande och kunna tillämpas i andra områden med motsvarande problem.

Till Mutomoprojektet har vi bidragit med stöd till mikrokreditverksamheten samt Kassava och mat till skola.

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt