cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Catering i Stockholm och Uppsala

Catering

Vi erbjuder catering för alla typer av fester, evenemang och möten i Uppsala och Stockholm. Längre ner på sidan hittar du våra cateringmenyer – bufféer, snittar och à la carte. Har du andra önskemål om vad du vill bjuda dina gäster på, hör av dig till oss. Tillsammans hittar vi en meny som är bra i säsong och som matchar dina önskemål!

Smak som upplevelse

Med passion, glädje och kreativitet vill vi bjuda dig och dina gäster på god, vällagad mat med säsongens råvaror i fokus.

Vår cateringmat har flera viktiga ingredienser, smak kommer först. Maten kännetecknas av tydliga, balanserade smaker och presenteras på ett sätt som är tilltalande för ögat. Textur, det vill säga konsistens, är en annan viktig ingrediens – där flera konsistenser, tillsammans med krämigt och krispigt, behöver finnas för att göra en maträtt komplett. Allt med en kreativ twist!

Förgyll festen och eventet med en unik och personlig cateringupplevelse!

Tillfällen

Vi har stor erfarenhet av att arrangera stora som små fester och event i Uppsala och Stockholm. Förutom mat, dryck och service på plats, erbjuder vi även festlokaler och evenemangs-salar.

  • Event, mässor, personalfester, After Work - vi hjälper gärna till att skapa en god och trevlig stund för dina kunder eller personal.
  • Familjemiddag, dop, födelsedagar - skräddarsytt för din tillställning!
  • Ert bröllop. Precis som ni vill ha det.

Buffé

Inspirerande och vällagat. Catering där råvarornas naturliga kraft och smak får stort utrymme. Med detta som utgångspunkt har Cajsa, tillsammans med våra kockar, tagit fram bufféer med fokus på säsongens smaker och råvaror.

Till våren, sommaren och hösten, och till jul, skapar vi dessutom en extra spännande cateringbuffé.

À la carte

Förrätter, huvudrätter och desserter – vår à la carte-meny bjuder på smakrika och vällagade rätter med det lilla extra. Perfekt till bröllopet och andra speciella tillfällen!

Portionscatering

Våra portionsförpackade cateringmenyer passar för vardagslyx, digitala möten och andra tillfällen då du önskar en god och vällagad måltid! Menyerna komponeras med säsongens råvaror och smaker i fokus och går att beställa från en portion.

Catering

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt