Cajsa’s Kök Uppsala

Om oss

  • logo-smak-1

När jag tog steget från tävlingskock till att starta Cajsa´s Kök var visionen lika självklar som den är idag: med vällagad och inspirerande mat ska vi berika våra kunders fester och vardag. Riktigt bra råvaror i säsong, gärna från våra egna trakter, tillagade med inspiration från världens alla metropoler och kök. Det är vårt recept.

Och så har vi en alldeles egen krydda. Vi kallar den matglädje eller nyfikenhet. Nyfikenhet över nästa mattrend, och över hur du som gäst ska uppleva vår mat och vårt bemötande. Det är i det mötet vi finner den största inspirationen.

img-text-2

Välkommen till Cajsa´s Kök.

Cajsa´s Köks ledningsgrupp

CAJSAS_KOK_STYRELSE_41

Cajsa´s Köks ledningsgrupp består av Charlotta Rejmer (Restaurangchef), Cajsa Johansson (VD och ägare), Tobias Isaksson (Produktionschef), Linda Holst (Ekonomi- och Verksamhetschef) och Theresa Larsson (Affärsutvecklingschef).

Catering för minnesvärda stunder

Man äter med ögonen. Och man minns med gommen. En läcker smakupplevelse förhöjer livets alla stunder och får dig att komma ihåg dem ännu mer intensivt. Beställ din catering i Uppsala för livets stora ögonblick hos oss på Cajsa’s Kök.

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!