cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Bröllop Uppsala

Bröllop

Er bröllopsdag är en av de viktigaste dagarna i livet och vi vet att maten och festlokalen har stor betydelse för att bröllopsfesten ska bli en upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder både catering och festlokaler till er bröllopsfest!

4 februari 2024

Fest- & Bröllopsmässa på Uppsala Slott

Efter tidigare års succéer arrangerar vi nu ytterligare en fest- och bröllopsmässa på Uppsala Slott! Även denna gång i stolt samarbete med Uppsala konstmuseum.

Strosa runt bland utställare och låt dig inspireras inför er stora dag. Få inspiration till fina festdukningar, blomsterarrangemang och smycken. Träffa lokala leverantörer och ställ dina frågor till experter inom branschen.

Var: Uppsala konstmuseum entréplan och Vasasalen
Datum: Söndagen 4 februari
Tid: 11.00-14.00
FRI ENTRÉ

  • Ingång via Uppsala konstmuseums huvudentré
  • Vi bjuder på alkoholfritt mousserande vin, möjligheten att smaka och lyssna på årets mattrender.
  • FRI ENTRÉ och goodie bag till de 100 första gästerna

Bröllop

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i livet och vi vet att maten och festlokalen har stor betydelse för att bröllopsfesten ska bli en upplevelse utöver det vanliga.

Vår långa erfarenhet av stora som små bröllopsfester gör att vi med stil och finess koordinerar allt ifrån ett mindre ”Garden wedding” till ett pampigt bröllop på slottet. Oavsett om ni bokar ert bröllop i någon av våra festlokaler eller catering till er egna lokal, så designar vi tillsammans en fest med era önskemål i fokus.

Vi gör alltid vårt yttersta för att ert bröllop ska bli den mest minnesvärda festen och smakupplevelsen någonsin!

Provsmakning av bröllopsmenyn

Vi erbjuder möjligheten att provsmaka menyn innan bröllopsfesten. Boka en konsultation i samband med provsmakningen, eller hämta maten hos oss och ät i lugn och ro hemma!

När du bokar ditt bröllop i Botaniska Trädgården eller på Uppsala Slott deltar du kostnadsfritt i vårt uppskattade provsmakningsevent.

Kontakta oss på info@cajsas-kok.se eller 018-130 190 så berättar vi mer!

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt