Bröllop Uppsala

Bröllop

Er bröllopsdag är en av de viktigaste dagarna i livet och vi vet att maten och festlokalen har stor betydelse för att bröllopsfesten ska bli en upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder både catering och festlokaler till er bröllopsfest!

Bröllop

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i livet och vi vet att maten och festlokalen har stor betydelse för att bröllopsfesten ska bli en upplevelse utöver det vanliga.

Vår långa erfarenhet av stora som små bröllopsfester gör att vi med stil och finess koordinerar allt ifrån ett mindre ”Garden wedding” till ett pampigt bröllop på slottet. Oavsett om ni bokar ert bröllop i någon av våra festlokaler eller catering till er egna lokal, så designar vi tillsammans en fest med era önskemål i fokus.

Vi gör alltid vårt yttersta för att ert bröllop ska bli den mest minnesvärda festen och smakupplevelsen någonsin!

Provsmakning av bröllopsmenyn

Vi erbjuder möjligheten att provsmaka menyn innan bröllopsfesten. Boka en konsultation i samband med provsmakningen, eller hämta maten hos oss och ät i lugn och ro hemma!

När du bokar ditt bröllop i Botaniska Trädgården eller på Uppsala Slott deltar du kostnadsfritt i vårt uppskattade provsmakningsevent.

Kontakta oss på info@cajsas-kok.se eller 018-130 190 så berättar vi mer!

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt