Bröllop i Uppsala - Festlokal, catering, serveringspersonal Bröllop i Uppsala - Festlokal, catering, serveringspersonal Till webbshoppen
bröllop dukning uppsala

Ert bröllop, precis som ni vill ha det!

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i livet och vi vet att maten och festlokalen har stor betydelse för att bröllopsfesten ska bli en upplevelse utöver det vanliga. Vår långa erfarenhet av stora som små bröllopsfester gör att vi med stil och finess koordinerar allt ifrån ett mindre ”Garden wedding” till ett pampigt bröllop på slottet. Oavsett om ni bokar bröllopspaket i någon av våra festlokaler eller catering till er egna lokal, så designar vi tillsammans en fest med era önskemål i fokus. Vi gör alltid vårt yttersta för att ert bröllop ska bli den mest minnesvärda festen och smakupplevelsen någonsin!

Vi arrangerar bröllopsfester i två av Uppsalas vackraste och mest unika platser – Orangeriet i Botaniska Trädgården och Vasasalen på Uppsala Slott.

 

Välkommen på Fest- och Bröllopsmässa på Uppsala Slott!

Planerar du bröllop eller ska du arrangera en stor fest? Efter förra årets succé är Uppsalas nya fest- och bröllopsmässa tillbaka. Här får du möjligheten att träffa lokala leverantörer av tjänster, varor och utrustning till ditt evenemang.

Datum: 2 februari
Tid: 11.30-14.30

Mer information om mässan hittar du här >>

 

Smakupplevelsen förgyller festen

a la carte - förrätt a la carte varmrätt

Vårt hjärta slår extra hårt för vällagad och inspirerande mat. Våra menyer tillagas med riktigt bra råvaror i säsong, gärna från våra egna trakter. Hos oss hittar ni både klassiska och nya spännande smakkombinationer! På vår cateringsida finns snittar, à la carte-menyer och bufféer.

 

Hör av er till oss idag för prisuppgifter och konsultation!
Uppsala: 018-130 190
Stockholm: 08-230 190
info@cajsas-kok.se

 

Boka catering till ert bröllop

Har ni redan en festlokal väljer ni själva vad ni önskar hjälp med från oss. Vi erbjuder snittar, bufféer, à la carte och serveringspersonal. Ni kan även hyra det ni behöver till dukning, inklusive enklare blomsterarrangemang. Service debiteras per timme och minimidebitering är 4 timmar/personal. Bokning av service, porslin, linne och möbler behöver vi 2 veckor innan leverans.

Vill ni ha förslag på menyer, kontakta oss eller besök vår cateringsida!

 

Några ord från våra brudpar

”Vi anlitade Cajsa´s Kök för vårt bröllop och allt gick så smidigt! Från beställning till utförande så var allt super, vi valde att köpa till hjälp med servering och personalen var riktigt trevlig. Kan verkligen rekommendera alla att anlita! Ett stort plus var att vi kunde få vår meny helt vegansk, stort tack till Cajsa´s för all hjälp!” Julia Björklund, sommaren 2019.

”Vi är väldigt nöjda med Cajsa’s kök. De har varit tillmötesgående och flexibla hela vägen, vilket gjorde att vi kände oss trygga med att lämna vår stora dag i deras händer. Under vår bröllopsdag kunde vi bara slappna av och njuta!” Ingela och Chris, sommaren 2019.

Att tänka på inför ert bröllop!

Det finns många detaljer att ta hänsyn till när ni planerar en bröllopsfest och gör en cateringbeställning. Här kommer några tips vad ni bör tänka på innan ni kontaktar oss. Då kan vi snabbare och på ett bättre sätt besvara era frågor och göra en offert. Vi ser fram emot att höra från er!

 • Datum för leverans
 • Tid när maten ska ätas
 • Antal gäster
 • Budget
 • Önskemål om mat & dryck
 • Dessert, kaffe
 • Är någon av gästerna allergisk eller vegetarian?
 • Behov att hyra porslin
 • Dukar, servetter, blommor
 • Behov av stolar, bord, tält mm
 • Behov av serveringspersonal, kock
 • Plats/lokal
 • Önskas leverans och returhämtning

Festlokaler