Samarbetspartners

En smakrik matupplevelse är för oss en viktig ingrediens vid varje typ av aktivitet och event! Måltiden ger god energi och är ett bra tillfälle för gästerna att samtala och umgås. Tillsammans med våra samarbetspartners är vi med och skapar minnesvärda helhetsupplevelser för dig och dina gäster!

Catering till fest och event

Varje evenemang ska vara en upplevelse utöver det vanliga

Vi är stolta över vårt samarbete med enastående partners som delar vår passion för att skapa minnesvärda stunder. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda måltider som kompletterar och höjer upplevelsen av ditt event, där varje maträtt är noggrant utvald och serveras med omtanke.

Så oavsett om du planerar en intim middag, en företagshändelse eller en stor fest, kan du vara säker på att våra samarbetspartners och vi är dedikerade till att skapa minnesvärda helhetsupplevelser för dig och dina gäster. Kom och ta plats vid vårt bord och låt oss tillsammans skapa smakrika stunder!

Konferens, bröllopsfester och kurser

Herresta Lada

Herresta Lada är en lantligt belägen och ombyggd gård mitt emellan Stockholm och Uppsala. Vårt mål är att skapa en lugn, vacker och inbjudande plats för våra gäster i en fin trädgårdsmiljö med varsamt inredda lador i kombination med ny teknik. Här kan man njuta av konferenser, bröllopsfester, kurser mm. Varmt välkommen att upptäcka denna vackra oas i Odenasala nära både Arlanda och Sigtuna.

 • Konferens
 • Bröllop och fest

Konferens, bröllopsfester och kurser

Vasaborgen

Vasaborgen är resterna av det ursprungliga Uppsala slott. I de gamla 1500-talsruinerna kan vi erbjuda historiska visningar, vigslar och mingel. Vasaborgen har ingen uppvärmning, men heller inte regn, snö och blåst.

 • Historiska visningar
 • Vigslar
 • Mingel

Friluftsaktiviteter, teambuilding och konferens

Alnäs Friluftsgård KFUM

KFUM Uppsalas friluftsgård Alnäs ligger naturskönt vid Mälaren en mil från centrala Uppsala. Se solen glittra i vattnet och ta del av den mångfald av aktiviteter som Alnäs kan erbjuda.

Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy program efter våra besökares önskemål och behov. Under sommaren bedriver vi ett av Sveriges största dagläger för barn och unga. Resterande tid tar vi emot allt från skolklasser som sover över till företag som anordnar konferenser. Allt överskott går oavkortat till vår barn- och ungdomsverksamhet.

 • Friluftsaktiviteter
 • Höghöjdsbana
 • Teambuilding
 • Konferenspaket

Ledande inom fallskyddsbranschen

C2 Vertical Safety

Vi på C2 Vertical Safety är stolta över att vara ledande inom fallskyddsbranschen med vår omfattande erfarenhet, breda kompetens och omfattande sortiment av fallskyddsutrustning. Vår passion är att säkerställa att du och ditt team kan arbeta och klättra på höjder med fullständigt förtroende och trygghet.

 • Utbildningar och kurser

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

 • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt