CAJSA´S KUNDKORT

Ladda med bra energi i höst!

Nu lanserar vi ett grönare alternativ som ersätter våra kuponghäften.

Med Cajsa´s Kundkort får du 5% rabatt på hela vårt sortiment i våra restauranger och caféer.

Du får också ta del av flera goda erbjudanden och rabatter på plats! Kortet gäller och kan köpas i alla våra restauranger. Självklart kan du ladda kortet med valfritt belopp, flera gånger om!

Du som har kundkortet kan även använda våra nya snabbkassor på Munin och Fyrisborg! Välkomna!

*Kundkortet gäller ej på catering eller beställningar från vår webbshop. Du som redan har ett kuponghäfte kan byta in dina resterande kuponger mot ett kundkort laddat med samma belopp.

 

Tävla om ett kundkort laddat med 500 kronor!

Just nu tävlar vi ut ett kundkort laddat med 500 kr! För att tävla ska du räkna (eller gissa) hur många svarta kundkort som gömmer sig på vår webbsida. För att undvika tveksamheter har vi märkt alla kort du ska räkna med en rosa text ‘TÄVLING!’.

Längst ned på denna sida hittar du det första kundkortet, nu är det upp till dig att hitta flera likadana på vår webbsida. Lycka till!

Fyll i formuläret och skicka in senast söndag den 16 september 2018. Bland de rätta svaren drar vi en vinnare som meddelas via mail eller telefon. Vinnaren presenteras även på vår Facebooksida och Instagram.

Dina uppgifter kommer inte att användas i annat syfte än för denna tävling, så att vi kan kontakta vinnaren. Du väljer själv om du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att anmäla dig i menyn till vänster (dator) eller längst ned på sajten (mobil).