Lunchställe Uppsala

Lunchmenyer

Sund och vällagad mat för kropp och själ!

Lunchställe Uppsala

Lunchmenyer

Dagens lunch

Med en stor nypa matglädje och alltid med färska råvaror erbjuder vi flera rätter till Dagens lunch, däribland en vällagad vegetarisk rätt – fem dagar i veckan. Äter du på plats hos oss ingår alltid sallad till lunchen!

Late Bird – lunchmenyer till ett riktigt bra pris!

Vi arbetar aktivt för att minska matsvinnet på våra lunchrestauranger. Med Late Bird förlänger vi vår lunch med 30 minuter och erbjuder dig att köpa med dig mat till ett riktigt bra pris. Här kan du läsa mer om Late Bird!

Veckans menyer

Till den 30 juni serveras Dagens lunch på Fyrisborg samt Museum Bar & Café.

Lunch på Fyrisborg

Dagens Goda

I vår strävan efter en mer hållbar produktion i alla led, serverar vi nu en klimatsmart lunchrätt i vår lunchrestaurang på Fyrisborg. Dagens Goda erbjuds måndag-fredag och rätten presenteras dag för dag på plats i restaurangen.

Under april erbjuder vi Dagens Goda till kampanjpris – för 100 kr kan du köpa med dig takeaway och för 110 kr kan du avnjuta din lunch direkt på plats hos oss!

Välkommen på lunch!

Lunchställen

Våra lunchrestauranger & Caféer

lunch i Uppsala

Lunchcatering

Catering till arbetsplatsen eller mötet

När du vill bjuda arbetslaget eller kunder på lunch har vi flera olika alternativ att erbjuda, både portionsförpackad lunch och bufféer. Komplettera gärna lunchen med dryck, hembakt kaka och kaffe! Du kan hämta maten hos oss eller boka en leverans till valfri adress.

Det finns även möjlighet att äta en uppdukad lunch på Museum Bar & Café, Café Alma och Fyrisborg.

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt