Till webbshoppen

CAFÉ ALMA

I Universitetshuset hittar du populära Café Alma och här flockades studenter och fikasugna Uppsalabor redan på 50-talet. Under 2016 och 2017 var Caféet stängt då Universitetshuset genomgick en omfattande renovering. Idag är Café Almas portar åter öppna och caféet strålar nu mer än någonsin!

Öppettider

Mån-fre: 09.00-15.00

Dagens Lunch serveras 11-13.
Menyn hittar du på vår lunchsida! >>

 

BOKENS DAG

Den 23 oktober arrangerar UNT Bokens Dag i Universitetshuset. I samband med det har Café Alma öppet 17.00-18.30. Från kl 17.00 serverar vi soppa, räksmörgås, fika och dryck. Välkommen att förbeställa bord och mat på info@cajsas-kok.se.

I pausen kommer vi att sälja fika, enklare smörgåsar, dryck och kaffe i aulans foajé. TIPS! Förbeställ hos oss i foajén innan ni går in i aulan, så står allt klart när ni kommer ut i pausen.

Välkomna till Café Alma!

 

Jul på Café Alma

Fira in julen i en av Uppsalas anrikaste lokaler – boka jullunch, julmingel och julfest hos oss på Café Alma!

Läs mer om jul på Café Alma! >>

 

Lunch och Fika

I anrika Café Alma erbjuder vi varma Dagens lunch-alternativ, sallader, smörgåsar, ett brett fikasortiment och varma och kalla drycker. Du kan avnjuta din lunch eller fika hos oss, eller smidigt ta med dig den härifrån.

Chambre Séparée

Behöver ni en lokal till frukostmötet, fikat eller lunchen? På Café Alma har ni möjlighet att boka vårt Chambre Séparée – ett mysigt rum för upp till 26 gäster. Här får ert sällskap sitta ostört och vi dukar upp er buffé inne i rummet!

Bokningsförfrågan av Chambré Séparée görs via info@cajsas-kok.se eller telefon 018-130 190.


Fest och Event

Här får ni njuta av inspirerande mat i en mjuk och behaglig miljö! Lokalen erbjuder en intim och mysig känsla där gemenskapen står i centrum. Både som privatperson och som företag har du möjlighet att bjuda upp till 100 gäster till denna historiska plats. Kombinera gärna er middag hos oss med en guidad tur i Universitetshuset!

Bokning och information:
Cajsa´s Kök
Telefon: 08-230 190, 018-130 190
E-post: info@cajsas-kok.se

 

 

Här hittar du Café Alma!