Cafe i uppsala: Cafe Alma | Cajsas Kök Cafe i uppsala: Cafe Alma | Cajsas Kök Till webbshoppen

CAFÉ ALMA

I Universitetshuset hittar du populära Café Alma och här flockades studenter och fikasugna Uppsalabor redan på 50-talet. Under 2016 och 2017 var Caféet stängt då Universitetshuset genomgick en omfattande renovering. Idag är Café Almas portar åter öppna och caféet strålar nu mer än någonsin!

 

Öppettider

Fr.o.m. 20 mars pausar vi vår verksamhet på Café Alma. Vi håller er informerade här på hemsidan när läget har förändrats och när det är dags att slå upp portarna igen.  Vi hälsar er då åter välkomna till oss!

Har du bokat lunch eller fika hos oss så levereras det enligt överenskommelse!

Önskar du beställa lunch, fika och annat gott, eller har du frågor om din beställning? Välkommen att höra av dig till oss på info@cajsas-kok.se eller 018-130 190.

 

Varm dagens lunch serverar vi på Fyrisborg.

 

Lunch och Fika

I anrika Café Alma erbjuder vi sallader, smörgåsar, ett brett fikasortiment och varma och kalla drycker. Du kan avnjuta din lunch eller fika hos oss, eller smidigt ta med dig den härifrån.

 

Chambre Séparée

Behöver ni en lokal till frukostmötet, fikat eller lunchen? På Café Alma har ni möjlighet att boka vårt Chambre Séparée – ett mysigt rum för upp till 26 gäster. Här får ert sällskap sitta ostört och vi dukar upp er buffé inne i rummet!

Bokningsförfrågan av Chambré Séparée görs via info@cajsas-kok.se eller telefon 018-130 190.


Fest och Event

I Café Alma får ni njuta av inspirerande mat i en mjuk och behaglig miljö! Lokalen erbjuder en intim och mysig känsla där gemenskapen står i centrum. Läs mer om fest och event på Café Alma >> 

 

Här hittar du Café Alma!