cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Café Alma

I Café Alma får ni njuta av inspirerande mat i en mjuk och behaglig miljö! Lokalen erbjuder en intim och mysig känsla där gemenskapen står i centrum.

julbord, lunch och mingel

Jul på Café Alma

I Uppsala Universitets huvudbyggnad hittar du anrika Café Alma. Här har ni möjlighet att boka en julfest i en historisk miljö där gemenskapen står i centrum.

Bjud in kollegor, kunder, vänner och släkt till ett julbord där traditionella rätter har smaksatts med vår egen twist. Här får gravlaxen sällskap av senapsglaze på honung från de Linneanska trädgårdarna, julskinkan griljerar vi med ingefära, nejlika och långpeppar, och sillen – den spetsar vi med Mackmyras hjortrongin och rosmarin. 

Priser och mer information:
Julbord | Jullunch

  • Vill du boka ett julmingel? Kontakta oss så berättar vi mer!
  • Besöksadress: Universitetshuset, Biskopsgatan 3, Uppsala

festlokal

Café Alma

I Café Alma får ni njuta av inspirerande mat i en mjuk och behaglig miljö! Lokalen erbjuder en intim och mysig känsla där gemenskapen står i centrum. Både som privatperson och som företag har du möjlighet att bjuda upp till 100 gäster till denna historiska plats. Kombinera gärna er middag hos oss med en guidad tur i Universitetshuset!

Bokning och information:
Cajsa´s Kök
Telefon: 08-230 190018-130 190
E-post: info@cajsas-kok.se

  • Bjud in till disputationsmiddagar, födelsedagar, mingel, dop, personalfester med mera.
  • Besöksadress: Universitetshuset, Biskopsgatan 3, Uppsala

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt