cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Café Alma

I Café Alma får ni njuta av inspirerande mat i en mjuk och behaglig miljö! Lokalen erbjuder en intim och mysig känsla där gemenskapen står i centrum.

festlokal

Café Alma

I Café Alma får ni njuta av inspirerande mat i en mjuk och behaglig miljö! Lokalen erbjuder en intim och mysig känsla där gemenskapen står i centrum. Både som privatperson och som företag har du möjlighet att bjuda upp till 100 gäster till denna historiska plats. Kombinera gärna er middag hos oss med en guidad tur i Universitetshuset!

Bokning och information:
Cajsa´s Kök
Telefon: 08-230 190018-130 190
E-post: info@cajsas-kok.se

  • Besöksadress: Universitetshuset, Biskopsgatan 3, Uppsala

julbord i Uppsala

Boka julfesten på Café Alma

Julen är ett uppskattat tillfälle att samla hela företaget, vännerna eller familjen. Här finns möjligheten att arrangera julbord i en anrik och historisk miljö där ni bjuds på klassisk julmat med kryddiga inslag av vår egen twist. På plats blir ni väl omhändertagna av vår egen servicepersonal.

Tillsammans fångar vi in julstämningen och skapar en god upplevelse!

Årets godaste kampanj!

Boka årets julfest i någon av våra festlokaler, så bjuder vi på Cajsa´s Julgåva. Och eftersom alla goda ting är tre, så får ni tre julgåvor från oss! Perfekt att tävla ut under kvällen, eller ge bort till någon som förtjänar extra uppskattning! Julgåvorna är fyllda med julens delikatesser till ett sammanlagt värde av 1500 kronor.

Erbjudandet gäller vid bokningar av våra julerbjudanden som inkluderar julbuffé och festlokal och som görs innan 15 oktober!

Våra julpaket

Julbord i Café Alma | Jullunch i Café Alma | Jul i Chambre Séparée (Frukost, fika och lunch)

 

  • Lokalen bokas exklusivt för ert sällskap.
  • Vi erbjuder både lunch- och kvällssittning, samt julmingel.
  • Ett värmande förmingel vid ankomst ingår vid bokning av våra middagspaket.
  • Vi är flexibla – kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg utifrån era önskemål!

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt