Café Alma

I Café Alma får ni njuta av inspirerande mat i en mjuk och behaglig miljö! Lokalen erbjuder en intim och mysig känsla där gemenskapen står i centrum.

julfest

Jul i anrika Café Alma!

I Uppsala Universitets huvudbyggnad hittar du klassiska Café Alma. Här har ni möjlighet att boka en julfest i en anrik och historisk miljö där gemenskap
står i centrum.

Våra lokaler bokas exklusivt för dig och ditt sällskap och vi ordnar med en luftig möblering där vi dukar för max 8 personer per bord, med en meter mellan borden. Vi garanterar en trängselfri tillställning och ser till att det finns gott om handsprit i lokalen!

Vi erbjuder även Jullunch och möjlighet att boka vårt Chambre Séparée!

  • Bokning från 15 personer.
  • Lokalen abonneras exklusivt för dig och dina gäster.
  • Vi erbjuder fördelaktiga dryckespaket vid förbeställning och även bar på plats.

festlokal

Café Alma

I Café Alma får ni njuta av inspirerande mat i en mjuk och behaglig miljö! Lokalen erbjuder en intim och mysig känsla där gemenskapen står i centrum. Både som privatperson och som företag har du möjlighet att bjuda upp till 100 gäster till denna historiska plats. Kombinera gärna er middag hos oss med en guidad tur i Universitetshuset!

Bokning och information:
Cajsa´s Kök
Telefon: 08-230 190018-130 190
E-post: info@cajsas-kok.se

  • Besöksadress: Universitetshuset, Biskopsgatan 3, Uppsala

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!