Kundreferenser - Cajsa´s Kök Kundreferenser - Cajsa´s Kök Till webbshoppen

Kundreferenser

“För dig som vill ha catering med hjärta”

Mark Schneider, vice ordförande Tjänstemannaföreningen i Uppsala,  är mycket nöjd med samarbetet med oss och rekommenderar Cajsa’s Kök till dig som vill ha catering med hjärta, service och god kvalitet.

“Det blir aldrig tråkigt med Cajsa´s!”

Pernilla Eriksson är vd hos Donald Davies & Partners, och hon och hennes kollegor vänder sig ofta till Cajsa´s Kök för catering av luncher, seminarier och fester. Ta del av Pernillas erfarenheter av att arbeta med Cajsa´s Kök här!

”När du anlitar Cajsa´s Kök känner du dig som en gäst på ditt eget event”

Dick Grip, vd på byggserviceföretaget UFS i Uppsala, vet allt om att finnas där för kunden 24 timmar om dygnet. Här kan du läsa vad Dick säger om samarbetet med Cajsa´s Kök inför och under festen och eventet!

 

Bröllop

Cajsa´s Kök Bröllop & Fest

Cajsa´s Kök – Bröllop & Fest

”Vi anlitade Cajsa´s Kök för vårt bröllop och allt gick så smidigt! Från beställning till utförande så var allt super, vi valde att köpa till hjälp med servering och personalen var riktigt trevlig. Kan verkligen rekommendera alla att anlita! Ett stort plus var att vi kunde få vår meny helt vegansk, stort tack till Cajsa´s för all hjälp!” Julia Björklund, sommaren 2019.

”Vi är väldigt nöjda med Cajsa’s kök. De har varit tillmötesgående och flexibla hela vägen, vilket gjorde att vi kände oss trygga med att lämna vår stora dag i deras händer. Under vår bröllopsdag kunde vi bara slappna av och njuta!” Ingela och Chris, sommaren 2019.