”När du anlitar Cajsa´s Kök känner du dig som en gäst på ditt eget event” - Cajsa´s Kök ”När du anlitar Cajsa´s Kök känner du dig som en gäst på ditt eget event” - Cajsa´s Kök Till webbshoppen

”När du anlitar Cajsa´s Kök känner du dig som en gäst på ditt eget event”

Dick Grip, vd på byggserviceföretaget UFS i Uppsala, vet allt om att finnas där för kunden 24 timmar om dygnet. Samma professionalism letar han efter när han själv beställer tjänster – som event med god mat och dryck, till exempel.

UFS är en framträdande aktör inom byggservicebranschen. Nyckeln till företagets framgång är dels ett brett tjänsteutbud med alltifrån riv och sanering till skadeutredningar och fastighetsjour, men framför allt en inställning att vara kunderna till lags.

– Våra kunder får snabb och professionell hjälp under dygnets alla timmar i sina fastigheter, så att de istället kan fokusera på sin egen kärnverksamhet, förklarar Dick Grip, vd på UFS.

När UFS anordnar event för kunder och personal är det skönt att kunna överlåta ansvaret på någon annan. Dick Grip och hans medarbetare har precis som sina egna kunder, alltid fullt upp.

–  Oavsett vad du köper är det viktigt att leverantören själv kommer med bra förslag. Cajsa´s Kök har den rätta fingertoppskänslan och återkommer med bra förslag på upplägg och menyer, vilket gör det enkelt att välja. Det märks att de har lyssnat in vad vi är ute efter, säger Dick.

Helheten gör festen
Det senaste arrangemanget ägde rum då UFS firade 20 år och satsade på en jubileumsfest för 50 personer. För Dick Grip var valet av arrangör givet, då han tidigare bland annat beställt julbord från Cajsa´s Kök.

– Det handlar både om maten och om personalens sociala kompetens. Den här gången bokade vi festsalen som Cajsa´s Kök erbjuder på Uppsala slott och bjöd vår personal med respektive på en fantastik trerättersmiddag och fest! Förutom maten hade Cajsa´s Kök även ordnat med ljus och ljud för underhållningen som den härlige trubaduren Andreas Möller stod för. Festsalen, Cajsas personal och den goda maten gjorde kvällen lyckad och till ett minnesvärt jubileum för oss, säger Dick.

Skillnaden mellan ett bra och ett bättre företag
Att kunna det du gör borde egentligen vara en självklarhet. Det är vad du gör utöver det som får dig att sticka ut från konkurrenterna. UFS och Cajsa´s Kök är väsensskilda verksamheter, men delar ändå samma vision – att sätta beställaren främst och bjuda på mer än vad som förväntas.

När du anlitar Cajsa´s Kök känner du dig som en gäst på ditt eget event, avslutar Dick.

Här kan du läsa mer om UFS och deras olika tjänster.

Vill du beställa catering till ditt jubileum eller speciella tillfälle? Här hittar du våra cateringmenyer och festlokaler, eller ring oss på 018-130 190!