CAFÉ ALMA

I Universitetshuset hittar du populära Café Alma och här flockades studenter och fikasugna Uppsalabor redan på 50-talet. Under 2016 och 2017 var Caféet stängt då Universitetshuset genomgick en omfattande renovering.

Idag är Café Almas portar åter öppna och caféet strålar nu mer än någonsin!

 

Öppettider

Mån-fre: 09.00-16.00

Dagens Lunch serveras 11-13. Menyn hittar du längst ner på vår lunchsida!

 

Lunch och Fika

I anrika Café Alma erbjuder vi varma Dagens lunch-alternativ, sallader, smörgåsar ett brett fikasortiment och varma och kalla drycker.

Du kan avnjuta din lunch eller fika hos oss, eller smidigt ta med dig den härifrån. Är ni ett större sällskap som vill beställa vår mat levererar vi gärna direkt till arbetsplatsen eller hemmet. För cateringbeställning till fester, bröllop och företagsevenemang, finns vi på plats för att svara på alla dina frågor.


Fest och Event

Här finns möjligheten att njuta av inspirerande mat i en mjuk och behaglig miljö. Lokalen erbjuder en intim och mysig känsla där gemenskapen står i centrum. Både som privatperson och som företag har du möjlighet att bjuda upp till 100 gäster till denna historiska plats. Väl på plats, kombinera gärna er middag med en guidad tur i Universitetshuset!

För bokning och information:
Cajsa´s Kök
Telefon: 08-230 190, 018-130 190
E-post: info@cajsas-kok.se