CAFÉ ALMA

Renovering av Universitetshuset

Sedan 1 februari 2016 pågår renovering av Universitetshuset! Under tiden för renoveringen av huset kommer Café Alma att vara stängt och vi beräknar att öppna upp verksamheten igen hösten 2017.

Våra restauranger på Fyrisborg och i Munin samt vårt café på Slottet kommer vara öppet som vanligt under denna tid.

 

Lunch och Fika

I anrika Café Alma erbjuder vi varma Dagens lunch-alternativ, sallader, smörgåsar och ett brett sortiment av asiatisk mat och svensk husmanskost i matlåda. Hos oss hittar du även ett gott fikautbud!

Du kan avnjuta din lunch eller fika hos oss, eller smidigt ta med dig den härifrån. Är ni ett större sällskap som vill beställa vår mat levererar vi gärna direkt till arbetsplatsen eller hemmet. För cateringbeställning till fester, bröllop och företagsevenemang, finns vi på plats för att svara på alla dina frågor.

Fest och Event

Här finns möjligheten att njuta av inspirerande mat i en mjuk och behaglig miljö. Lokalen erbjuder en intim och mysig känsla där gemenskapen står i centrum. Både som privatperson och som företag har du möjlighet att bjuda upp till 100 gäster till denna historiska plats. Väl på plats, kombinera gärna er middag med en guidad tur i Universitetshuset!

Öppettider på Café Alma

Vi beräknar att kunna öppna upp september 2017!

 

Café Alma är Cajsa ́s Köks lunchrestaurang i Universitetshuset

Café Alma är Cajsa´s Köks lunchrestaurang i Universitetshuset

 

 

 

 

 

 

 

För bokning och information:
Cajsa´s Kök
Telefon: 08-230 190, 018-130 190
E-post: info@cajsas-kok.se