Fest- & Bröllopsmässa på Uppsala Slott - Cajsa´s Kök Fest- & Bröllopsmässa på Uppsala Slott - Cajsa´s Kök Till webbshoppen

Fest- & Bröllopsmässa på Uppsala Slott

Cajsa´s Kök i samarbete med Uppsala konstmuseum!

2 februari 2020
kl 11.30-14.30

Uppsala Konstmuseum våning 4 och Vasasalen 
ingång via Uppsala konsmuseums huvudentré

FRI ENTRÉ och goodie bag till de 100 första gästerna!

Planerar du bröllop eller ska du arrangera en stor fest? Efter förra årets succé är Uppsalas nya fest- och bröllopsmässa tillbaka. Här får du möjligheten att träffa lokala leverantörer av tjänster, varor och utrustning till ditt evenemang.

Vi bjuder på ett glas alkoholfritt bubbel vid ankomst som du tar med dig och avnjuter i vackra och unika Vasasalen och på våning 4 i Uppsala Konstmuseums lokaler, som fungerar som mässlokaler dagen till ära!

Strosa runt bland utställarna och låt dig inspireras inför bröllopet och festen. Få inspiration till fina festdukningar, blomsterarrangemang och smycken. Träffa frisörer, musiker och fotografer och passa på att ställa dina frågor till experter inom branschen.

Vi kan även avslöja att det kommer att finnas erbjudanden som du inte vill gå miste om, samt tävlingar att delta i på plats.

Vid behov kommer vi att tillämpa ett kösystem, för att det ska bli så bra som möjligt för dig som gäst och för att lokalerna har ett begränsat antal platser.

Välkommen! 

 

Utställarna hittar du här:

Vi har stor erfarenhet av att arrangera stora som små fester och event i Uppsala och Stockholm. Förutom mat, dryck och service på plats, erbjuder vi även festlokaler och evenemangssalar.

Jenny Öhman 
Bröllopsfotograf Jenny Öhman – Dokumentära bilder blandat med vackra porträtt. För mig handlar det inte bara om att fånga bilder på er som brudpar utan allt som händer runt om er för att skapa en levande berättelse som även beskriver atmosfären, detaljerna och ögonblicken


Tårtstugan

Tårtstugan gör exklusiva, unika och skräddarsydda tårtor och bakverk, helt efter era önskemål.  Allt bakas från grunden i vårt lilla lantbageri, helt utan halvfabrikat och tillsatser. Varje dekoration är varsamt gjord för hand och bakom varje tårta ligger mycket tid och kärlek.

Michael J Foto
Bröllopsfotograf i Uppsala som tycker att kundkontakten och upplevelsen är minst lika viktig som bilderna. Jag beskriver mig själv som ödmjuk och lättsam. Ni och era gäster ska njuta av bröllopsdagen för att sedan få dagen levererad i minnen genom bilder som är tidlösa, vackra och speglar er personlighet.

Här guidar vi er till rätt vigsel- och förlovningsringar, allt ifrån egen tillverkning och välkända märken som till exempel Engelbert! Har du ärvt smycken till bröllopet hjälper vi även till med storleksändringar och reparationer.

Anettes hästservice// Häst och Vagn
Pricken över i:et att färdas kungligt från vigsel till festlokal med tid på 2 timmar till ert förfogande. Häst och vagn är en upplevelse som passar bäst till festliga sammanhang. Kom förbi vår monter och köp lotter, och vinn en upplevelse till värde av 8 000 kr. För mer information, kontakta Anette Örtenberg, Anettes Hästservice // Häst och vagn

Emma D Haglund
Emma D Haglund är sångerska och musiker med lång erfarenhet av bröllop, dop och fest. Tillsammans väljer vi sång och musik som passar just era önskemål och ni får ett professionellt och personligt framträdande på er stora dag, läs mer på emmadhaglund.se

Ekhamns Gård AB
Ekhamns Gård är herrgården från 1600-talet som du hyr och ordnar din egen mat och dryck. Perfekt för bröllop, födelsedagar, släktträffar, konferenser och kickoff. Plats för 60 matgäster och 20 övernattande. Fler bäddar finns i närliggande hus.

Linab 
Vi erbjuder exklusiva transporter för både privatpersoner och företag för 8 passagerare med vår nya 5-dörrars Chrysler 300C Super Streetch med en så kallad ”bröllposdörr”. Enda exenplaret i Sverige.
All tänkbar lyx! Komplett bar med kyl, champagne/whiskyglas, TV/DVD.
Vi tillhandahåller förstklassig personlig service med våra erfarna och representabla chaufförer i vit skjorta, slips och mörk kostym. Vi skräddarsyr naturligtvis resan åt dig efter dina önskemål så att du får en upplevelse som du sent kommer att glömma.
Att åka limousine är inte lyx det är en upplevelse.

Jag är bröllopsfotografen från Gävle som dokumenterar kärlek i hela Sverige. Jag tror att ni är ett par som sätter bröllopsbilderna högt upp på prioriteringslistan. Men upplevelsen av mig som er fotograf är minst lika viktig. Boka därför ett kostnadsfritt bröllopsmöte med mig så berättar jag mer!
Välkomna in till oss när det är dags för förlovnings eller vigselringar. Slå er ner i vår förlovningsbar med en kopp kaffe eller ett glas bubbel och titta igenom vårt stora sortiment. Vår kunniga personal finns med er hela vägen!

Den bästa dagen i ditt liv börjar hos oss. 

Melody flowers
Med kunskap, kvalité och hjärta designar Melody Flowers personliga buketter och arrangemang till ert bröllop. För ett blomstrande bröllop, kontakta oss!

Hyrtältet
Med ett tält från Hyrtältet får du friheten att fira var du vill. Du kan skapa ett nytt rum i det gröna, där solen skiner och alla får plats. Det är en möjlighet att släppa in naturen, och rama in din bjudning i skinande vitt. Vi hjälper dig att skapa livslånga festminnen, och löser alla praktiska delar kring festinredning, partytält, möbler, porslin och tillbehör. Det gör att du kan fokusera på en enda sak – Att ha en oförglömlig fest för dina nära och kära!

Vasaborgen
Gift dig i Vasaborgen!
Vasaborgen är 700 kvadratmeter 1500-talsruiner med tak och det ursprungliga Uppsala slott.
Din bröllopsdag ska vara ett oförglömligt minne för resten av liver. Vill du vigas i en annorlunda miljö finns Vasaborgens Tornrum. Sedan 2005 har cirka tio par per år gift sig här. Vilken tro du har, eller om du inte tror alls, spelar ingen roll. Inte heller om ni är två tjejer eller två killar som älskar varandra. Så länge kärleken är äkta, är alla välkomna till Vasaborgen!

United DJ
United-DJ är en DJ sammanslutning av några av Uppsalas mest erfarna Bröllops och Event DJ’s.
Vi har spelat på 100-tals Bröllop i Uppsala genom åren och samarbetar idag med de flesta av Uppsalas centrala festvåningar på olika sätt.
De flesta bröllopen görs av våra Uppsala baserade DJ’s Gugge eller Pelle som har 25 respektive 35 års erfarenhet som DJ och har en lång bakgrund som DJ:s inom Uppsalas Nationer och festvåningar.
Vi använder högkvalitativ Ljud & Ljusutrustning som är anpassade för just bröllopslokalerna runt om i Uppsala.
Mer information finns på https://dj-gugge.se och https://united-dj.se

Mäster Arnes
Uppsalas enda bröllopsbutik, vi hjälper er hitta kläder och accessoarer för hela brudföljet.

Celtic highland bagpipes
Why not make your special day even more special for your guests?
Celtic Highland Bagpipes offers a professional lone piper for any occasion.

Westmans 
”Ditt event är vår vardag och alla vi på Westmans älskar det vi gör. Vi utmanar oss dagligen för att vara branschledande, följa omvärldens utveckling samt att alltid ha ett nära samarbete med våra kreativa uppdragsgivare.”

Fotograf Ida Arvebro
Fotograf med stor kärlek för bröllop. Att få följa med på resa under dagen – allt från morgonens första kopp te fram till kvällens fest under stjärnorna. Höjdpunkten är nog ändå porträtten tillsammans med brudparet. Att få dokumentera magin mellan två förälskade människor i en miljö som lika gärna får vara en trollskog som mitt i storstan.

Ankans Tårtverkstad 
Ankans Tårtverkstad är ett personligt bageri specialiserat på skräddarsydda tårtor av hög kvalitet. ’För oss är det viktigt att tårtan inte bara är vacker att se på, utan även smakar gott.’ Ankans har funnits sedan 2013 och har sedan dess levererat hundratals bröllopstårtor i Stockholm och Uppsala med omnejd.

Underhållning Bröllop och Fest
Vill man uppleva den absolut Bästa bröllopsfesten någonsin, med en HELT UNIK stämning, glädje, energi och en underbar gemenskap!! En fest som folk kommer att prata om i många år framåt…..
Varmt välkomna att kontakta oss.

Aveio
Ljud och bild (tidigare Projektorspecialisten).

Bröllopsfeber

Wedsly

Bröllopsguiden

(Listan med utställare uppdateras allteftersom)

För mer information kontakta oss på info@cajsas-kok.se!

 

Entré sker via Uppsala konstmuseums huvudentré, Uppsala Slott ingång E.