Till webbshoppen

Cajsa´s Bröllopsmässa 3 februari 2019

Vasasalen, Uppsala Slott
kl 11.30-15.00

FRI ENTRÉ och Goodie bag till de 50 första gästerna!

Planerar du bröllop eller ska du arrangera en stor fest? På Uppsalas nya fest- och bröllopsmässa får du möjligheten att träffa lokala leverantörer av tjänster, varor och utrustning till ditt evenemang.

Vi bjuder på ett glas alkoholfritt bubbel vid ankomst som du avnjuter i vackra och unika Vasasalen som fungerar som mässlokal dagen till ära!

Strosa runt bland utställarna och låt dig inspireras inför bröllopet och festen. Få inspiration till fina festdukningar, blomsterarrangemang och smycken. Träffa frisörer, musiker och fotografer och passa på att ställa dina frågor till experter inom branschen.

Vi kan även avslöja att det kommer att finnas erbjudanden som du inte vill gå miste om, samt tävlingar att delta i på plats.

Bland annat kommer GO Adventure ha en tävling där man kan vinna ett presentkort på takvandring på Uppsala Slott, Linab arrangerar en frågesport där man kan vinna limotransport på sin bröllopsdag och hos Cajsa’s Kök lottar vi ut en smakprovning av en trerätters middag för två inför bröllopet.

Vid behov kommer vi att tillämpa ett kösystem, för att det ska bli så bra som möjligt för dig som gäst och för att lokalerna har ett begränsat antal platser.

Välkommen! 

 

Alla utställare hittar du här:

Vi har stor erfarenhet av att arrangera stora som små fester och event i Uppsala och Stockholm. Förutom mat, dryck och service på plats, erbjuder vi även festlokaler och evenemangssalar.
Tårtstugan gör exklusiva, unika och skräddarsydda tårtor och bakverk, helt efter era önskemål.  Allt bakas från grunden i vårt lilla lantbageri, helt utan halvfabrikat och tillsatser. Varje dekoration är varsamt gjord för hand och bakom varje tårta ligger mycket tid och kärlek.
Bröllopsfotograf i Uppsala som fotograferar både stora och små bröllop. Jag beskriver mig som ödmjuk och lättsam. Ni och era gäster ska njuta av bröllopsdagen för att sedan få dagen levererad i minnen genom bilder som är tidlösa, vackra och speglar er personlighet.
Här hittar ni både vigsel- och förlovningsringar från egen tillverkning och noga utvalda leverantörer. Vi hjälper er även med reparationer och accessoarer inför er stora dag!

Anettes hästservice

Emma D Haglund (Sångare)

Ekhamns Gård AB
På Ekhamns Gård kombineras en fantastisk herrgårdsmiljö med närheten till såväl Stockholm som Uppsala. En plats för ert bröllop, familjens släktträff, fest för vänner samt också för företagets konferens. Ni hyr hela herrgården och ordnar mat och dryck själva.

Hyrtältet
Med ett tält från Hyrtältet får du friheten att fira var du vill. Du kan skapa ett nytt rum i det gröna, där solen skiner och alla får plats. Det är en möjlighet att släppa in naturen, och rama in din bjudning i skinande vitt. Vi hjälper dig att skapa livslånga festminnen, och löser alla praktiska delar kring festinredning, partytält, möbler, porslin och tillbehör. Det gör att du kan fokusera på en enda sak – Att ha en oförglömlig fest för dina nära och kära!

Linab

Bröllopsfotografen från Gävle som fokuserar på er upplevelse. Jag tror att ni är ett par som sätter bröllopsbilderna högt upp på prioriteringslistan och att ni vill känna er trygga framför min kamera. Boka ett kostnadsfritt bröllopsmöte med mig så berättar jag mer!
Ett familjeägt förteg som funnits i Uppsala sedan 1968 och som nu drivs i 3:e generation: Välkomna till oss för personlig service och en gedigen kunskap!


Bröllopsgården  

Varmt välkommen till butiken på landet i en romantisk miljö, här får ni som brudpar all hjälp ni behöver i planeringen/provningen av era bröllopskläder som passar för det blivande bröllopet. Boka tid för besök 070-8327995

Festfint 
Koordinator och kreatör som får er dag att blomstra och bli ett vackrare minne. 
Tema, dekorationer, dukning och blommor: för en finare fest, anlita Festfint!

Salong King St
Den bästa dagen i ditt liv börjar hos oss. 

Selma City Spa Uppsala på Clarion Hotel Gillet är en oas mitt i stan, komplett med bubbelpooler, bastu, behandlingar och en skön spa-lounge att bara vara i. Välkommen hit för en paus i vardagen.


Atelje S:t Erik

Guldsmed på Sankt Eriks Gränd.
Vi gör handgjorda smycken av högsta kvalitet. Exklusivt och unikt utbud.

GO Adventure skapar unika upplevelser för din möhippa/svensexa samt exklusiva presenter för brudparet. Takvandring på Uppsala slott, Äventyrsbana, Middag för två på taket, Eventlokal i norra tornet och mycket mer.


Westmans

Winges blommor

Dj Gugge


(Listan med utställare uppdateras allteftersom)

För mer information kontakta oss på info@cajsas-kok.se!

 

Entré sker via Kung Jans Port (Drottning Christinas väg 1F) eller via Uppsala Konstmuseum.