Botaniska trädgården Uppsala

Bröllop i Botaniska Trädgården

I Botaniska Trädgården välkomnar ni till bröllopsfest i en av stadens vackraste och anrikaste lokaler. Här kan ni skapa en härlig tillställning i historisk miljö.

En skatt i centrala Uppsala

Bröllopsfest i Botaniska Trädgården

Botaniska Trädgården mitt i centrala Uppsala är en av de mest unika platser du kan finna. De anrika lokalerna Orangeriet och Linnésalen tillsammans med den storslagna parken ger din fest en spännande, romantisk och praktfull atmosfär och inramning. Bröllopsmiddagen dukas upp i Orangeriet och därefter står Linnésalen redo för brudvals och fest.

Hör av dig till oss för en kostnadsfri konsultation och offert! Tillsammans skräddarsyr vi er bröllopsfest utifrån era önskemål.

  • Bröllop 2024 - pris från 1425 kr/kuvert exkl. lokalhyra
  • Upp till 135 gäster
  • Uthyrningssäsong, maj-september

Vigselceremoni

Botaniska trädgården bjuder på flera unika och sagolika miljöer där ni kan avge era löften. Varför inte stå mitt i den grönskande växtligheten och låta solens strålar strila ner genom lövverken? Intill näckrosdammen stoltserar lärkträd med skuggad yta, perfekt för sittplatser åt gäster.

Vill ni vigas på plats i trädgården, men har bokat er bröllopsfest i en annan lokal? Kontakta Botaniska Trädgården för mer information! 

Vasaborgen

I Vasaborgens tornrum, bredvid Uppsala Slott, får ni en oförglömlig vigsel. Läs mer och boka er vigsel här!

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt