cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Bröllopsmässa Uppsala

Fest- & Bröllopsmässa Uppsala 2024

Planerar du bröllop eller ska du arrangera en stor fest? Efter flera succéer är Uppsalas nya fest- och bröllopsmässa tillbaka på Uppsala slott. Här får du möjligheten att träffa lokala leverantörer av tjänster, varor och utrustning till ditt evenemang.

Cajsa´s Kök i samarbete med Uppsala konstmuseum

Fest- & Bröllopsmässa Uppsala 2024

Efter tidigare års succéer arrangerar vi nu ytterligare en fest- och bröllopsmässa på Uppsala Slott! Även denna gång i stolt samarbete med Uppsala konstmuseum.

Var: Uppsala konstmuseum entréplan och Vasasalen
Datum: Söndagen 4 februari
Tid: 11.00-14.00
FRI ENTRÉ

Program släpps närmare inpå

Vi bjuder på alkoholfritt mousserande vin, möjligheten att smaka och lyssna på årets mattrender och de 100 första gästerna eller paren får en goodiebag. Passa även på att tävla om fina priser och ta del av aktuella mässerbjudanden!

Vid behov kommer vi att tillämpa ett kösystem, för att det ska bli så bra som möjligt för dig som gäst och för att lokalerna har ett begränsat antal platser.

Varmt välkommen!

  • Ingång via Uppsala konstmuseums huvudentré
  • FRI ENTRÉ och goodie bag till de 100 första gästerna

Inspireras inför bröllopet och festen

Strosa runt bland utställare och låt dig inspireras inför er stora dag. Få inspiration till fina festdukningar, blomsterarrangemang och smycken. Träffa lokala leverantörer och ställ dina frågor till experter inom branschen.

Utställare

Information om mässans utställare uppdateras allteftersom.

ARRANGÖR

Cajsa’s kök
Med snart 30 års erfarenhet av att arrangera fester och event erbjuder vi på Cajsa´s Kök catering samt festlokaler med kompletta fest- och bröllopspaket. Tillsammans med dig som kund designar vi matupplevelser med inspirerande smaker.

Uppsala konstmuseum
På Uppsala konstmuseum möts människan och konsten och du är varmt välkommen hit. Här får du uppleva modern och samtida konst  av både internationella och lokala konstnärer. Du kan också ta del av konserter, panelsamtal,  guidade visningar och skapande aktiviteter för barn och ungdomar.
Upptäck museets konstsamlingar  genom en guidad visning. 

 

DEKOR, BLOMSTER, KOORDINERING

Arthy
ARTHY har varit aktiv inom eventbranschen både i Sverige och Nordamerika, och riktar sig till kunder som söker det lilla extra i både kvalité, kreativitet och den personliga kontakten. Vi jobbar med allt från dekor och blomster till koordinering och vårt eget koncept POP-NICKs

Melody Flowers
Med kunskap, kvalité och hjärta designar Melody Flowers personliga buketter och arrangemang till ert bröllop. För ett blomstrande bröllop, kontakta oss!

Festfint

Winges blommor
Winges blommor är en väletablerad blomsterhandel som startades 1962 av Harald och Kerstin Winge. Sedan 2001 har företaget ägts av Charlotte Lützen och anställd hos sig har hon Sofia Eriksson. Hos oss brinner vi för hantverket och gör allt möjligt inom blomstervärlden, allt från små buketter till stora scendekorationer. Vi har stor erfarenhet inom olika event. Vi älskar att utmanas och göra nya typer av arbeten. Just inom bröllop har vi gjort en hel del och för tillfället samarbetar vi med Krusenbergs herrgård som håller till en bit utanför Uppsala, där vi gör bordsdekorationer, brudbuketter och brudbågar med mera. För oss är det viktigt att du som ska gifta dig blir nöjd och aldrig glömmer hur magiskt ditt bröllop var, Vi vill få er kärlek att blomstra!

Fairytaleflowers by S & MirjaMira Weddecor

FOTOGRAF & FILM

Fotograf Angelica Klang
Jag är fotografen som förutom älskar att få äran att föreviga vackra stunder, även älskar mötet med andra människor och att få dem att slappna av framför min kamera. Att göra fotograferingen till en fin och minnesvärd stund.

Michael J Foto

Fotograf Sandra Jensen

SWallin foto
Bröllopsfotograf som utgår ifrån norra Uppland men som gärna reser i hela Sverige. Har en ljus och romantisk stil på fotografierna. Drömmen är att få fotografera ett bröllop på en paradisstrand.

Photogrid by me
Lugn och inspirerande fotograf från Stockholm för dig som vill föreviga ditt intima bröllop i stan, i kyrkan eller hemma i trädgården. Familjärt och avspänt, så ni kan njuta och uppleva dagen.


MySpecialDay Photography & Videography
MySecialDay Photography & Videography skapades med er i åtanke. Alexandra och Ricardo kommer att vara där för att planera och vägleda er foto och/eller videodag, ge er råd vid behov och hjälpa er ha en otrolig upplevelse, de vill fånga minnen som håller livet ut, så att ni kan se tillbaka och återuppleva alla ögonblick.
Naturliga och avslappnande bilder, fångade i minsta detalj!


MUSIK OCH UNDERHÅLLNING

Strings attached
En ambitiös amatörstråkkvartett med gedigen erfarenhet. Med en bred repertoar höjer vi stämningen på bröllop, fester och andra events.

Emma D Haglund
Jag är sångerskan och musikern som förmedlar text och melodier med känsla och värme. Jag har gedigen erfarenhet av att framträda vid bröllop, dop, fest och event. Tillsammans väljer vi de sånger som gör just ert evenemang personligt och speciellt ♡ Välkommen med din förfrågan

Fina sånger
Josefina är en professionell artist, musiker & låtskrivare som erbjuder stämningsfull sång, personliga och berörande tolkningar av era favoritlåtar på gitarr eller piano. Hon har tidigare släppt tre egenskrivna album och turnerat i Europa. Med sitt företag Fina Sånger som startades 2015, har hon sjungit och spelat på hundratals bröllop, mingel, middagar, brudvalser och dop.❤️ Vill man ha något alldeles extra, skriver Josefina er unika bröllopslåt!

Anna Christoffersson

CATERING

Hambergs

KLÄDER, SMYCKEN OCH ACCESSOARER

Bröllopslandet
Vi är två systrar, Elin och Frida, som driver Bröllopslandet. Ni hittar oss “mitt i landet” med närhet till Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle. Hos oss hittar ni ett 90-tal olika klänningsmodeller för alla storlekar, prisklasser och stilar samt en lugn och trygg miljö att prova i! Varmt välkomna ut till oss på landet!

LOKAL

Radisson Blu
Something different, something better, something BLU
Fira er stora dag hos oss på Radisson Blu Hotel Uppsala, med centralt läge nära alla kommunikationer
Vi erbjuder allt från vigsel & middag till bröllopsövernattning i sviten med vacker utsikt över Uppsala & en härlig frukost på sängen

Ekhamns gård

Thorsvi gård
Här på Thorsvi gård finns alla möjligheter att utforma ett lantligt och romantiskt bröllopsfirande efter era önskemål. På den anrika herrgården finns en gammal stenkyrka där vigseln kan hållas, eller ute i det fria om ni föredrar det. Låt festen och middagen sedan fortsätta i Brygghuset – en av gårdens flygelbyggnader från 1700-talet. På gården finns även en vacker svit för brudparet.

HÅR OCH MAKE-UP

MirjaMira Make-up

CHOKLAD OCH DESSERTER

Ana Perfeito Cakes
Vi är ett litet konditori i Uppsala och specialiserar oss på hemgjorda bakverk som ger en garanterad wow-faktor till ditt firande.
Vi skräddarsyr dina bakverk utifrån dina önskemål och skapar något alldeles unikt åt dig.
Att få vara en del av ditt firande och göra det till något mer än speciellt är det vi gör bäst.

INBJUDNINGAR OCH TRYCK

House and Petals
Jag skapar personliga inbjudningskort, menyer, placeringskort och andra trycksaker. Allt med handmålade motiv i akvarell. Eftersom hus är något som ligger varmt om hjärtat och det jag älskar mest att måla får byggnaden vara huvudpersonen i det jag skapar. Jag finns här för att blanda ert magiska tillfälle med min kreativitet och skapa något personligt och unikt.

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt