cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Bröllopsmässa uppsala

Fest- & Bröllopsmässa Uppsala 2022 - inställd

Planerar du bröllop eller ska du arrangera en stor fest? Efter flera succéer är Uppsalas nya fest- och bröllopsmässa tillbaka på Uppsala slott. Här får du möjligheten att träffa lokala leverantörer av tjänster, varor och utrustning till ditt evenemang.

Bröllopsmässan 2022 är framskjuten tillsvidare. Vi ser fram emot att släppa ett nytt datum så snart som möjligt.

Cajsa´s Kök i samarbete med Uppsala konstmuseum

Fest- & Bröllopsmässa Uppsala 2022

– I och med rådande situation och fortsatt smittökning har vi beslutat att skjuta på bröllopsmässan tillsvidare. Vi återkommer med nytt datum. Ta hand om er – 

Efter tidigare års succéer arrangerar vi nu ytterligare en fest- och bröllopsmässa på Uppsala Slott! Även denna gång i stolt samarbete med Uppsala konstmuseum.

Var: Uppsala konstmuseum entréplan
Datum: Söndagen 6 februari
Tid: 11.30-14.00
FRI ENTRÉ

Vi bjuder på alkoholfritt mousserande vin, möjligheten att smaka och lyssna på årets mattrender och de 100 första gästerna eller paren får en goodiebag. Passa även på att tävla om fina priser och ta del av aktuella mässerbjudanden!

Vid behov kommer vi att tillämpa ett kösystem, för att det ska bli så bra som möjligt för dig som gäst och för att lokalerna har ett begränsat antal platser.

Varmt välkommen!

  • Ingång via Uppsala konstmuseums huvudentré
  • FRI ENTRÉ och goodie bag till de 100 första gästerna

Inspireras inför bröllopet och festen

Strosa runt bland utställare och låt dig inspireras inför er stora dag. Få inspiration till fina festdukningar, blomsterarrangemang och smycken. Träffa lokala leverantörer och ställ dina frågor till experter inom branschen.

Utställare

– I och med rådande situation och fortsatt smittökning har vi beslutat att skjuta på bröllopsmässan tillsvidare. Vi återkommer med nytt datum. Ta hand om er – 

Urval av utställare 2022

Vasaborgen
Gift dig i Vasaborgen!
Vasaborgen är 700 kvadratmeter 1500-talsruiner med tak och det ursprungliga Uppsala slott.
Din bröllopsdag ska vara ett oförglömligt minne för resten av livet.

Tårtstugan
Tårtstugan gör exklusiva, unika och skräddarsydda tårtor och bakverk, helt efter era önskemål.  Allt bakas från grunden i vårt lilla lantbageri, helt utan halvfabrikat och tillsatser. Varje dekoration är varsamt gjord för hand och bakom varje tårta ligger mycket tid och kärlek

Fotograf Malin Norlén
Mer info kommer inom kort

Melody flowers
Med kunskap, kvalité och hjärta designar Melody Flowers personliga buketter och arrangemang till ert bröllop. För ett blomstrande bröllop, kontakta oss!

Winges blommor
Mer info kommer inom kort

Festfint
Mer info kommer inom kort

Michael J Foto
Ödmjuk och lättsam bröllopsfotograf i Uppsala som tycker att upplevelsen är minst lika viktig som bröllopsbilderna. Ni och era gäster ska njuta av bröllopsdagen för att sedan få den levererad i minnen genom bilder som är tidlösa, vackra och speglar er personlighet.

Fotograf Angelica Klang
Det kanske låter som en klyscha, men det går inte att uttrycka det på något bättre sätt: jag älskar mitt jobb! Alla mina erfarenheter och kunskaper om och ifrån bröllop ger en trygghet till mina härliga brudpar.

Fotograf Ida Arvebro
Mer info kommer inom kort

Radisson Blu
”Something old, something new, something borrowed, something BLU…”
Möhippa i relaxavdelningen på våning 7. Bröllopsmiddag i restaurang Picnic. Förstklassig svit till bröllopsnatten och ”dagen-efter-brunch” med familjen. Radisson Blu Hotel Uppsala skapar minnesvärda upplevelser på er stora dag.

Hyrtältet
Med ett tält från Hyrtältet får du friheten att fira var du vill. Du kan skapa ett nytt rum i det gröna, där solen skiner och alla får plats. Det är en möjlighet att släppa in naturen, och rama in din bjudning i skinande vitt. Vi hjälper dig att skapa livslånga festminnen, och löser alla praktiska delar kring festinredning, partytält, möbler, porslin och tillbehör. Det gör att du kan fokusera på en enda sak – Att ha en oförglömlig fest för dina nära och kära!

Ekhamns gård
Ekhamns Gård är herrgården från 1600-talet som du hyr och ordnar din egen mat och dryck. Perfekt för bröllop, födelsedagar, släktträffar, konferenser och kickoff. Plats för 75 matgäster och 20 övernattande i herrgården. Ytterligare 30 bäddar finns att hyra i närliggande hus. I Ekhamns monter finns också artisten Jan Johansen som gärna kommer och sjunger på bröllop.

Gammel Tammen
Mer info kommer inom kort

Uppsala Bröllops DJ
Har du någonsin varit på en oförglömlig bröllopsfest? Där alla gäster har roligt och dansar till fantastisk musik i det magiska ljuset på dansgolvet? -Vi gör det möjligt!

Emma D Haglund
Emma D Haglund är sångerska och musiker med lång erfarenhet av bröllop, dop och fest. Tillsammans väljer vi sång och musik som passar just era önskemål och ni får ett professionellt och personligt framträdande på er stora dag

Celtic Highland Bagpipes
Mer info kommer inom kort

Peter Rylander
Vill man uppleva den absolut Bästa bröllopsfesten någonsin, med en HELT UNIK stämning, glädje, energi och en underbar gemenskap!! En fest som folk kommer att prata om i många år framåt…
Varmt välkomna att kontakta oss.

Organic face & SPA
Välkommen till Organic Face & Spa i mysiga personligt inredda lokaler på
Råbyvägen. Här är du som kund i fokus och vi anpassar oss alltid efter dina behov i
behandlingarna. Ekologiska Eminence och Cliniccare är produktmärkena som
vi arbetar med. Linda Löfberg heter jag som driver salongen. Jag är utbildad hud och
spa-terapeut samt fransstylist.

Smyckeboden
Mer info kommer inom kort

Mattsons Guld
Mer info kommer inom kort

Wedsly
Mer info kommer inom kort

Photographs by Caroline
Mer info kommer inom kort

DJ Gugge
Mer info kommer inom kort

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt