cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

bröllopsmässa uppsala

Fest- & Bröllopsmässa Uppsala

Planerar du bröllop eller ska du arrangera en stor fest? Efter förra årets succé är Uppsalas nya fest- och bröllopsmässa tillbaka. Här får du möjligheten att träffa lokala leverantörer av tjänster, varor och utrustning till ditt evenemang.

Cajsa´s Kök i samarbete med Uppsala konstmuseum

Fest- & Bröllopsmässa Uppsala

På grund av Covid-19 kommer bröllopsmässan på Uppsala Slott tyvärr ej äga rum som planerat 2021. Men vi ser fram emot att välkomna er 2022!

  • Ingång via Uppsala konstmuseums huvudentré
  • FRI ENTRÉ och goodie bag till de 100 första gästerna

Inspireras inför bröllopet och festen

Vi bjuder på ett glas alkoholfritt bubbel vid ankomst som du tar med dig och avnjuter i vackra och unika Vasasalen och entréplan i Uppsala Konstmuseums lokaler, som fungerar som mässlokaler dagen till ära!

Strosa runt bland utställarna och låt dig inspireras inför bröllopet och festen. Få inspiration till fina festdukningar, blomsterarrangemang och smycken. Träffa frisörer, musiker och fotografer och passa på att ställa dina frågor till experter inom branschen.

Vi kan även avslöja att det kommer att finnas erbjudanden som du inte vill gå miste om, samt tävlingar att delta i på plats.

Vid behov kommer vi att tillämpa ett kösystem, för att det ska bli så bra som möjligt för dig som gäst och för att lokalerna har ett begränsat antal platser.

Välkommen! 

Utställare

Information om våra utställare presenteras inom kort!

Vill du ställa ut på mässan?

Skicka ett mejl till emelie@cajsas-kok.se!

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt