cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Bröllopsmässa Uppsala

Fest- & Bröllopsmässa Uppsala 2024

Planerar du bröllop eller ska du arrangera en stor fest? Efter flera succéer är Uppsalas nya fest- och bröllopsmässa tillbaka på Uppsala slott. Här får du möjligheten att träffa lokala leverantörer av tjänster, varor och utrustning till ditt evenemang.

Cajsa´s Kök i samarbete med Uppsala konstmuseum

Fest- & Bröllopsmässa Uppsala 2024

Efter tidigare års succéer arrangerar vi nu ytterligare en fest- och bröllopsmässa på Uppsala Slott! Även denna gång i stolt samarbete med Uppsala konstmuseum.

Var: Uppsala konstmuseum entréplan och Vasasalen
Datum: Söndagen 4 februari
Tid: 11.00-14.00
FRI ENTRÉ

Program släpps närmare inpå

Vi bjuder på alkoholfritt mousserande vin, möjligheten att smaka och lyssna på årets mattrender och de 100 första gästerna eller paren får en goodiebag. Passa även på att tävla om fina priser och ta del av aktuella mässerbjudanden!

Vid behov kommer vi att tillämpa ett kösystem, för att det ska bli så bra som möjligt för dig som gäst och för att lokalerna har ett begränsat antal platser.

Varmt välkommen!

  • Ingång via Uppsala konstmuseums huvudentré
  • FRI ENTRÉ och goodie bag till de 100 första gästerna

Inspireras inför bröllopet och festen

Strosa runt bland utställare och låt dig inspireras inför er stora dag. Få inspiration till fina festdukningar, blomsterarrangemang och smycken. Träffa lokala leverantörer och ställ dina frågor till experter inom branschen.

Utställare

Information om mässans utställare uppdateras allteftersom.

ARRANGÖR

Cajsa’s kök
Med snart 30 års erfarenhet av att arrangera fester och event erbjuder vi på Cajsa´s Kök catering samt festlokaler med kompletta fest- och bröllopspaket. Tillsammans med dig som kund designar vi matupplevelser med inspirerande smaker.

Uppsala konstmuseum
På Uppsala konstmuseum möts människan och konsten och du är varmt välkommen hit. Här får du uppleva modern och samtida konst  av både internationella och lokala konstnärer. Du kan också ta del av konserter, panelsamtal,  guidade visningar och skapande aktiviteter för barn och ungdomar.
Upptäck museets konstsamlingar  genom en guidad visning. 

 

DEKOR, BLOMSTER, KOORDINERING

Arthy
ARTHY har varit aktiv inom eventbranschen både i Sverige och Nordamerika, och riktar sig till kunder som söker det lilla extra i både kvalité, kreativitet och den personliga kontakten. Vi jobbar med allt från dekor och blomster till koordinering och vårt eget koncept POP-NICKs

Festfint
Festfint erbjuder skräddarsydda lösningar för fester, bröllop och event. Planering/koordinering, dekor, dukning och blommor. Välkomna att inspireras på Instagram: @festfint eller boka en konsultation

Winges blommor
Winges blommor är en väletablerad blomsterhandel som startades 1962 av Harald och Kerstin Winge. Sedan 2001 har företaget ägts av Charlotte Lützen och anställd hos sig har hon Sofia Eriksson. Hos oss brinner vi för hantverket och gör allt möjligt inom blomstervärlden, allt från små buketter till stora scendekorationer. Vi har stor erfarenhet inom olika event. Vi älskar att utmanas och göra nya typer av arbeten. Just inom bröllop har vi gjort en hel del och för tillfället samarbetar vi med Krusenbergs herrgård som håller till en bit utanför Uppsala, där vi gör bordsdekorationer, brudbuketter och brudbågar med mera. För oss är det viktigt att du som ska gifta dig blir nöjd och aldrig glömmer hur magiskt ditt bröllop var, Vi vill få er kärlek att blomstra!

Fairytaleflowers by S 
Florist som med kreativitet, kärlek för hantverket och inspiration från naturen skapar personliga buketter och arrangemang till er speciella dag.

MirjaMira Weddecor
Handgjord- och vintage decor med unik design som du kan hyra till bröllop och fest!

FOTOGRAF & FILM

Fotograf Angelica Klang
Jag är fotografen som förutom älskar att få äran att föreviga vackra stunder, även älskar mötet med andra människor och att få dem att slappna av framför min kamera. Att göra fotograferingen till en fin och minnesvärd stund.

Michael J Foto
Ödmjuk och erfaren bröllopsfotograf i Uppsala som tycker att upplevelsen för er är minst lika viktig som bröllopsbilderna. Ni får en trygg resa hela vägen från planeringsstadiet till bildleveransen . Detta gör att ni och era gäster kan njuta av bröllopsdagen för att sedan få den levererad i minnen genom bilder som är tidlösa, vackra och speglar er personlighet

Fotograf Sandra Jensen

SWallin foto
Bröllopsfotograf som utgår ifrån norra Uppland men som gärna reser i hela Sverige. Har en ljus och romantisk stil på fotografierna. Drömmen är att få fotografera ett bröllop på en paradisstrand.

Photogrid by me
Lugn och inspirerande fotograf från Stockholm för dig som vill föreviga ditt intima bröllop i stan, i kyrkan eller hemma i trädgården. Familjärt och avspänt, så ni kan njuta och uppleva dagen.


MySpecialDay Photography & Videography
MySecialDay Photography & Videography skapades med er i åtanke. Alexandra och Ricardo kommer att vara där för att planera och vägleda er foto och/eller videodag, ge er råd vid behov och hjälpa er ha en otrolig upplevelse, de vill fånga minnen som håller livet ut, så att ni kan se tillbaka och återuppleva alla ögonblick.
Naturliga och avslappnande bilder, fångade i minsta detalj!

Maria Wideman
Bröllopsfotograf i Uppsala, Sigtuna  & Stockholm  som tar naturliga, autentiska & kärleksfulla porträtt fulla av ljus, värme & kärlek. Fångar känslan av er bröllopsdag

MUSIK OCH UNDERHÅLLNING

Strings attached
En ambitiös amatörstråkkvartett med gedigen erfarenhet. Med en bred repertoar höjer vi stämningen på bröllop, fester och andra events.

Fina sånger
Josefina är en professionell artist, musiker & låtskrivare som erbjuder stämningsfull sång, personliga och berörande tolkningar av era favoritlåtar på gitarr eller piano. Hon har tidigare släppt tre egenskrivna album och turnerat i Europa. Med sitt företag Fina Sånger som startades 2015, har hon sjungit och spelat på hundratals bröllop, mingel, middagar, brudvalser och dop.❤️ Vill man ha något alldeles extra, skriver Josefina er unika bröllopslåt!

Anna Christoffersson
Skräddarsydd musik och sång av högsta kvalitet och med största personliga engagemang – för Ert bröllop och vigsel. Med över 15 års erfarenhet och väldigt nöjda kunder, löser jag allt utifrån era önskemål och guidar gärna på vägen när ni önskar och behöver. Inget bröllop är för stort eller för litet för musikmagi! Jag specialskriver gärna sånger, och är också Borgerlig Officiant där jag kan leda vigseln med personliga tal och skapa känsla. 

DJ Gruppen

DJ Gugge

CATERING

Hambergs

KLÄDER, SMYCKEN OCH ACCESSOARER

Bröllopslandet
Vi är två systrar, Elin och Frida, som driver Bröllopslandet. Ni hittar oss “mitt i landet” med närhet till Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle. Hos oss hittar ni ett 90-tal olika klänningsmodeller för alla storlekar, prisklasser och stilar samt en lugn och trygg miljö att prova i! Varmt välkomna ut till oss på landet!

Letizia Serio
Skräddarsytt till bröllop och fest
Från dröm till verklighet: designa och skapa tillsammans med mig din
unika skräddarsydda bröllopsklänning.
Jag vill guida, supporta och rådgiva dig hela vägen från skiss till färdigt
plagg.
Sytt och skapat efter dina mått, kropp och önskemål, din
bröllopsklänning vill sitta perfekt, lifta upp din naturliga skönhet och
uttrycker dig fullt ut.
Ett hållbart val, handsytt och skapat locally enbart och unikt för dig!
…en lite dröm för din speciella dag!
Välkommen!

Paula Lindgren
Era ringar ska ni se varje dag, resten av ert liv tillsammans. Vi designar och tillverkar ringar och andra smycken i guld, silver och platina, med ambitionen att de ska vara vackra, men framförallt att de ska hålla en sådan kvalitet att de kommer kunna gå i arv till kommande generationer. Prata med oss om alliansringar, gåvor till tärnor och marskalker samt morgongåvor

Bröllopstider

LOKAL

Radisson Blu
Something different, something better, something BLU
Fira er stora dag hos oss på Radisson Blu Hotel Uppsala, med centralt läge nära alla kommunikationer
Vi erbjuder allt från vigsel & middag till bröllopsövernattning i sviten med vacker utsikt över Uppsala & en härlig frukost på sängen

Ekhamns gård

Thorsvi gård
Här på Thorsvi gård finns alla möjligheter att utforma ett lantligt och romantiskt bröllopsfirande efter era önskemål. På den anrika herrgården finns en gammal stenkyrka där vigseln kan hållas, eller ute i det fria om ni föredrar det. Låt festen och middagen sedan fortsätta i Brygghuset – en av gårdens flygelbyggnader från 1700-talet. På gården finns även en vacker svit för brudparet.

Vasaborgen

HÅR OCH MAKE-UP

MirjaMira Make-up

CHOKLAD OCH DESSERTER

Ana Perfeito Cakes
Vi är ett litet konditori i Uppsala och specialiserar oss på hemgjorda bakverk som ger en garanterad wow-faktor till ditt firande.
Vi skräddarsyr dina bakverk utifrån dina önskemål och skapar något alldeles unikt åt dig.
Att få vara en del av ditt firande och göra det till något mer än speciellt är det vi gör bäst.

S-foodies

INBJUDNINGAR OCH TRYCK

House and Petals
Jag skapar personliga inbjudningskort, menyer, placeringskort och andra trycksaker. Allt med handmålade motiv i akvarell. Eftersom hus är något som ligger varmt om hjärtat och det jag älskar mest att måla får byggnaden vara huvudpersonen i det jag skapar. Jag finns här för att blanda ert magiska tillfälle med min kreativitet och skapa något personligt och unikt.

Wamby Concept

TRANSPORT

HJ Limo

ÖVRIGT

GET THE GIFT
Wedding emergency kits, den lilla extra detaljen du inte vill gå miste om. På mässan kommer GET THE GIFT finnas på plats och både sälja, samt visa upp deras kits och väskor som inom kort går att köpa i deras webbshop.

Small People Big Weddings
Småfolket uppfyller drömmarna om kärlek! Som konstnär skapar Martin Lima de Faria fotokonst av sina installationer av miniatyrer. Ett exempel är ett kärlekspar som skjuts upp i rymden på en champagnekork. Tavlorna är en mycket uppskattad gåva på bröllop, där man också kan lägga till ett  bröllopspar i miniatyr. Martin Lima de Faria är en mångfacetterad, prisbelönt konstnär med utställningar i USA, Europa och Japan vars fotokonst uppskattas för sin fantasi, värme och att de har glimten i ögat.

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt