cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Bröllopsmässa Uppsala

Fest- & Bröllopsmässa Uppsala 2023

Planerar du bröllop eller ska du arrangera en stor fest? Efter flera succéer är Uppsalas nya fest- och bröllopsmässa tillbaka på Uppsala slott. Här får du möjligheten att träffa lokala leverantörer av tjänster, varor och utrustning till ditt evenemang.

Cajsa´s Kök i samarbete med Uppsala konstmuseum

Fest- & Bröllopsmässa Uppsala 2023

Efter tidigare års succéer arrangerar vi nu ytterligare en fest- och bröllopsmässa på Uppsala Slott! Även denna gång i stolt samarbete med Uppsala konstmuseum.

Var: Uppsala konstmuseum entréplan
Datum: Söndagen 5 februari
Tid: 11.30-14.00
FRI ENTRÉ

Program:

11.30 Öppning – Goodiebags till 100 första paren/gästerna

12.00 Konstvisning för de som önskar

12.30 Mattrender och provsmak med Cajsa Johansson i Vasasalen

13.30 Konstvisning för de som önskar

14.00 Avslut

Vi bjuder på alkoholfritt mousserande vin, möjligheten att smaka och lyssna på årets mattrender och de 100 första gästerna eller paren får en goodiebag. Passa även på att tävla om fina priser och ta del av aktuella mässerbjudanden!

Vid behov kommer vi att tillämpa ett kösystem, för att det ska bli så bra som möjligt för dig som gäst och för att lokalerna har ett begränsat antal platser.

Varmt välkommen!

  • Ingång via Uppsala konstmuseums huvudentré
  • FRI ENTRÉ och goodie bag till de 100 första gästerna

Inspireras inför bröllopet och festen

Strosa runt bland utställare och låt dig inspireras inför er stora dag. Få inspiration till fina festdukningar, blomsterarrangemang och smycken. Träffa lokala leverantörer och ställ dina frågor till experter inom branschen.

Utställare

Information om mässans utställare uppdateras allteftersom.

ARRANGÖR

Cajsa’s kök
Med snart 30 års erfarenhet av att arrangera fester och event erbjuder vi på Cajsa´s Kök catering samt festlokaler med kompletta fest- och bröllopspaket. Tillsammans med dig som kund designar vi matupplevelser med inspirerande smaker.

Uppsala konstmuseum
På Uppsala konstmuseum möts människan och konsten och du är varmt välkommen hit. Här får du uppleva modern och samtida konst  av både internationella och lokala konstnärer. Du kan också ta del av konserter, panelsamtal,  guidade visningar och skapande aktiviteter för barn och ungdomar.
Upptäck museets konstsamlingar  genom en guidad visning. Vid detta tillfälle visas temautställningen “En modern tid” med målningar av bland annat Bruno Liljefors, Maj Bring och Agnes Cleve.  Fri entré. Drop-in

Visningstider: 12.00- 12.20 & 13.30-14.00

 

DEKOR, BLOMSTER, KOORDINERING

Arthy
Arthy har varit aktiv inom eventbranschen både i Sverige och Nordamerika, och riktar sig till kunder som söker det lilla extra i både kvalité, kreativitet och den personliga kontakten. Vi jobbar med allt från dekor och blomster till koordinering och vårt eget koncept POP-NICKs

Melody flowers
Med kunskap, kvalité och hjärta designar Melody Flowers personliga buketter och arrangemang till ert bröllop. För ett blomstrande bröllop, kontakta oss! 

Festfint
Festfint erbjuder skräddarsydda lösningar för fester, bröllop och event. Planering/koordinering, dekor, dukning och blommor. Välkomna att inspireras på Instagram: @festfint eller boka en konsultation

MirjaMira Weddecor (Instagram @mirjamiraweddecor)
Handgjord- och vintage decor med unik design som du kan hyra till bröllop och fest!

Fairytale Flowers by S (Instagram @fairytaleflowers_by_s)
Florist som med ett miljöperspektiv skapar blomsterarrangemang och buketter för att passa just er och er speciella dag!

 

FOTOGRAF & FILM

Michael J Foto
Ödmjuk och lättsam bröllopsfotograf i Uppsala som tycker att upplevelsen är minst lika viktig som bröllopsbilderna. Ni får en helhetslösning för bröllopsfotograferingen. Detta gör att ni och era gäster kan njuta av bröllopsdagen för att sedan få den levererad i minnen genom bilder som är tidlösa, vackra och speglar er personlighet.

Angelica Klang
Jag är fotografen som förutom älskar att få äran att föreviga vackra stunder, även älskar mötet med andra människor och att få dem att slappna av framför min kamera. Att göra fotograferingen till en fin och minnesvärd stund.

Fotograf Malin Norlén
Jag tror att varje kärlekshistoria är en unik berättelse. Med det i åtanke skapar jag bilder sprängfyllda av känslor och detaljer och försöker återskapa magin i din kärlekshistoria genom mina bilder.

Maria Wideman
Bröllopsfotograf i Uppsala, Sigtuna och Stockholm som tar naturliga, autentiska & kärleksfulla porträtt fulla av ljus, värme och kärlek.

Fotograf Ida Arvebro
Som fotograf älskar jag att skapa och vara kreativ. Min stil är en blandning av dokumentärt och uppställda porträtt som gärna kryddas med starka känslor från er bröllopsdag. Jag har en förkärlek till enkla och stilrena bilder som antingen sprakar av färg eller går i svartvitt.

True nature film
Föreviga kärleken med en bröllopsfilm. 
Vi brinner för att skapa filmer som inte bara dokumenterar själva bröllopsdagen, men som också fångar in och förmedlar kärleken ni har för varandra. Varje film vi skapar är unik, formad efter er kärlek, era personligheter och er dag

 

INSPIRATION

Bröllopsguiden
Vi kan bröllop! Vår specialitet är bröllop. Vi har funnits på nätet sedan 15 januari 1997 och är Sveriges första och största bröllopsportal på internet! De bästa artiklarna om bröllop samt nyttiga verktyg hittar du hos oss, både på webben och i tidningen BröllopsGuiden vars första nummer kom 2002.

 

MUSIK OCH UNDERHÅLLNING

The Hebbe Sisters
Glädje, utstrålning och musikalitet! De tre systrarna i The Hebbe Sisters framför Din favoritlåt och förgyller Din speciella dag. Med stämningsfull stämsång och innerlig känsla gör de Din dag så minnesvärd som möjligt.

Strings Attached (Strings_Attached_Strakkvartett på instagram)
En ambitiös amatörstråkkvartett med gedigen erfarenhet. Med en bred repertoar höjer vi stämningen på bröllop, fester och andra events.

Emma D Haglund
Emma D Haglund sjunger på bröllop, dop och fest. Tillsammans väljer vi musik som gör just ert evenemang personligt och speciellt ♡

Uppsala bröllopsdj
Har du någonsin varit på en oförglömlig bröllopsfest?
Där alla gäster har roligt och dansar till fantastisk musik i det magiska ljuset på dansgolvet?
– Vi gör det möjligt!

Peter Rylander
När kaffet rundas av startar bröllopsparets Disco, Schlager & Rock’n Roll Music Quizshow och där ALLA gäster får uppleva en euforis atmosfär med dans, sång, energi och utan tvekan speciella ögonblick! Ögonblick som gästerna, familjen och bröllopsparet kommer att prata om med glädje flera år framåt i tiden…
– Peter Rylander – Entertainer & Mingel-DJ

 

SMYCKEN OCH ACCESSOARER

Bröllopstider
Bröllopstider.se erbjuder ett brett utbud av prisvärda accessoarer till bröllop och fest, alltifrån brudslöjor, hårsmycken och kimonos, till manschettknappar och flugor för herrarna. Vi har även personliga caketoppers som tillverkas på beställning och vackra gåvor till brudtärnor och bestman. Välkommen in till vår webbutik!

Smyckeboden
En riktigt guldsmed, med en egen verkstad i butiken och med duktiga guldsmeder på plats.
I kärlekens tjänst sedan 1966, med egen tillverkning av förlovnings och vigselringar.
Hos oss får du även hjälp med reparationer, omarbetningar, nytillverkningar, omträdningar av sten- och pärlhalsband.

Rebelsuzie
Vinn smycken till ett värde av 15000 kr till ert bröllop.
Gnistrande örhängen att mixa och matcha med brudklänningen, morgongåva eller ska alla brudtärnor få matchade örhängen? 

Valet är helt och hållet ert om ni skulle vinna vår bröllopstävling. Tävlingsinstruktioner finner ni på mässan.

 

LOKAL

Hyrtältet
Under 35 år har vi levererat tält och möbler till evenemang och fester, men bröllopsfesterna har alltid varit det vi brinner starkast för.
Kontakta oss så hjälper vi er att göra det till ett minne för livet

Wiks slott
Skapa magi med oss på Wiks slott.
Bland rosenbuskar & hägg skapar vi i lantlig miljö förutsättningarna för att just ditt bröllop blir så magiskt som möjligt. Vår filosofi är att bonden och moder jord är de enda sanna artisterna

Radisson Blu
Something different, something better, something BLU
Fira er stora dag hos oss på Radisson Blu Hotel Uppsala, med centralt läge nära alla kommunikationer. Vi erbjuder allt från vigsel & middag till bröllopsövernattning i sviten med vacker utsikt över Uppsala & en härlig frukost på sängen

Ekhamns gård
Ekhamn är platsen för ditt bröllop, fest, släktträff eller företagets konferens. Du hyr hela herrgården som blir din för några dagar. Mat och dryck ordnar ni själva i vårt välutrustade kök och det finns plats för upp till 75 gäster och 50 övernattande.

Hearts and bones
Andersson & Hamberg Event erbjuder anrika festlokaler, trädgårdar och Chambre Separée för sällskap från 15 – 300 gäster, centralt i Uppsala. Hambergs Catering lagar all vår mat.

Vasaborgen
Gift dig i Vasaborgen
Vill du vigas i en annorlunda miljö finns Vasaborgens Tornrum från 1500-talet med privat trädgård att mingla i. Vilken tro du har, om du inte tror alls eller om ni är två tjejer eller två killar spelar ingen roll. Så länge kärleken är äkta är alla välkomna till Vasaborgen.

 

HÅR OCH MAKE-UP

Studio 42, hair and make-up
Vi är utbildade makeupartister och frisörer med Mästarbrev & Gesällbrev. Vi är specialister inom Håruppsättningar, MakeUp, Färgbehandlingar, Klippning,
Går du i Bröllopstankar? Tveka inte att höra av dig till mig Kikki på Studio 42. Varmt välkomna.

 

CHOKLAD OCH DESSERTER

Chocolat
Ett familjeföretag som brinner för livets goda ting. Ett paradis fyllt av choklad och konfekt från världens alla hörn. Vi har även Uppsalas största utbud av cigarrer. Hos oss hittar du allt som förgyller och tar din bröllopsfest till en ny nivå!

S-Foodies
S-Foodies är en konditori i Uppsala som tillverkar tårtor och choklad på naturliga ingredienser av högsta kvalitet. Alla produkter är handgjorda, veganska och glutenfria.

 

INBJUDNINGAR OCH TRYCK

Studio Brandis
Vi designar trycksaker som skapar minnen. Allt från save the date och bröllopsinbjudan till på-dagen trycksaker som meny, bordsplaceringskarta och välkomstskylt – och annat ni kan önska er i trycksaksväg.  

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt