Till webbshoppen

Jul på Slottet

Jul på Slottet – Boka Vasasalen på Slottet exklusivt för ditt sällskap!

Kuvertpris: 850 kr/kuvert*
Tid: 17.30-00.00

Inför jul smyckar vi vackra Vasasalen på Uppsala slott med en genuin julkänsla och ett julbord fyllt av traditionella rätter med spännande inslag. Bjud in kollegorna, kunderna, släkten och vännerna att fira in julen i en levande och historisk festsal.

Vi dukar upp med glögg och pepparkakor vid ankomst för bästa julkänsla, och fortsätter sedan med ett välfyllt julbord med julens rätter med vår egen twist, följt av kaffe och ett gediget dessertbord.

Gäller för sällskap om 30–120 personer.

Läs mer om Jul på Slottet här!

 

Julmingel på Slottet – exklusivt för ditt sällskap!

Kuvertpris: 350 kr/kuvert*
Tid: 17.30-20.30

Bjud in kollegorna, kunderna, släkten och vännerna att fira in julen tillsammans med ett mingel i en levande och historisk festsal.

Vi pyntar salen i julens färger och dukar upp med ståbord för bästa mingelmöjligheterna. Snittar med julens smaker serveras tillsammans med ett glas mousserande vin när gästerna anländer.

Gäller för sällskap om 25–140 personer.

Läs mer om Julmingel på Slottet här!

 

Jullunch i Vasasalen på Uppsala Slott

Kuvertpris: 445 kr/kuvert*
Tid: 12.00-14.00**

Boka jullunchen i en historisk och konstnärlig miljö. Vi dukar upp en gedigen julbuffé, som rundas av med kaffe och minidessert.

**Priset gäller för bokning av jullunch under våra ordinarie öppettider. Ni väljer själva när ni önskar börja lunchen, och har möjlighet att sitta i upp till två timmar.

Läs mer om Jullunch på Slottet här!

 

Övrigt

  • *Alla priser är exklusive moms.
  • Jul på Slottet gäller vid bokningar mellan 19 november och 22 december.
  • Dryck tillkommer, fråga om våra förmånliga dryckespaket vid bokning.

 

“Det blir aldrig tråkigt med Cajsa´s!”

Pernilla Eriksson, vd för Donald Davies & Partners, bokar ofta catering från Cajsa’s Kök till sina event, och den årliga julfesten på Uppsala Slott ser hon som ett av årets höjdpunkter.  Ta del av Pernillas erfarenheter av att arbeta med Cajsa´s Kök här!

Jul-pa-Slottet_Julgran