cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Festlokal

Vasasalen Uppsala Slott

På Uppsala Slott bjuder ni era gäster till en vacker slottsmiljö – där varje säsong förgyller på sitt eget vis. Här kan ni bjuda till fest vår, sommar, höst och vinter!

Hyra lokal

Bjud in till mingel, konferens, after work, bröllop och fest i anrik, levande och konstnärlig miljö. Här på Uppsala Slott kan vi erbjuda både företag och privata sällskap skräddarsydda tillställningar. Vi har full service på mat och dryck och du kan kombinera ditt event med exklusiva visningar i Vasaborgen och på Uppsala konstmuseum.

  • Besöksadress: Uppsala Slott, Drottning Christinas väg 1 F (Kung Jans port) eller via Uppsala konstmuseum

Vasasalen

Bjud in till sommarmiddag!

Vasasalen på Uppsala konstmuseum, med sina vitputsade väggar och stora fönster erbjuder en vacker plats för middag och fest. Här får du och dina gäster avnjuta Cajsa’s Sommarbuffé – en meny fylld med fräscha och festliga smaker, tillagad med säsongens råvaror! Ett perfekt paket för sommaravslutningar, företagsfester och konferensmiddagar. Med våra vin- och dryckespaket adderar ni guldkant till kvällen.

Boka nu och upplev en kväll fylld av god mat och sommarglädje!

  • 799 kr/person inkl. moms,
  • Exklusiv tillgång till lokalen för dig och dina gäster.

Uppsala Slott

Middag och fest i Vasasalen

Till Uppsala Slott välkomnar ni era gäster till en vacker och historisk plats, där varje säsong förgyller slottsmiljön på sitt eget vis. Mjuka valv, stora fönster och högt i tak ger lokalen en elegant och trevlig känsla. I Vasasalen dukar vi upp för upp till 110 sittande gäster, och vid stående mingel kan vi ta emot sällskap på upp till 140 gäster!

Välkommen att boka festen i en av Uppsalas mest unika festlokaler!

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt