cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Festlokal

Vasasalen på Uppsala Slott

På Uppsala Slott bjuder ni era gäster till en vacker slottsmiljö – där varje säsong förgyller på sitt eget vis. Här kan ni bjuda till fest vår, sommar, höst och vinter!

Hyra lokal

På Uppsala Slott kan vi erbjuda både företag och privata sällskap skräddarsydda tillställningar i anrik, levande och konstnärlig miljö. Med plats för sammanlagt 140 gäster, är Vasasalen och caféet som gjorda för mingel, konferens, after work, bröllop och fest. Vi har full service på mat och dryck och du kan även välja att kombinera sittningar med exklusiva visningar i Vasaborgen och på Uppsala konstmuseum.

  • Besöksadress: Uppsala Slott, Drottning Christinas väg 1 F (Kung Jans port) eller via Uppsala konstmuseum

julbord i Uppsala

Boka Julfesten på Uppsala Slott

Julen är ett uppskattat tillfälle att samla hela företaget, vännerna eller familjen. Här finns möjligheten att arrangera julbord i en anrik och historisk miljö där ni bjuds på klassisk julmat med kryddiga inslag av vår egen twist. På plats blir ni väl omhändertagna av vår egen servicepersonal.

Tillsammans fångar vi in julstämningen och skapar en god upplevelse!

Årets godaste kampanj!

Boka årets julfest i någon av våra festlokaler, så bjuder vi på Cajsa´s Julgåva. Och eftersom alla goda ting är tre, så får ni tre julgåvor från oss! Perfekt att tävla ut under kvällen, eller ge bort till någon som förtjänar extra uppskattning! Julgåvorna är fyllda med julens delikatesser till ett sammanlagt värde av 1500 kronor.

Erbjudandet gäller vid bokningar av våra julerbjudanden som inkluderar julbuffé och festlokal och som görs innan 15 oktober!

Våra julpaket

Julbord på Slottet | Jullunch på Slottet

  • Lokalen bokas exklusivt för ert sällskap.
  • Vi erbjuder både lunch- och kvällssittning, samt julmingel.
  • Ett värmande förmingel vid ankomst ingår vid bokning av våra middagspaket.
  • Vi är flexibla – kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg utifrån era önskemål!

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt