Till webbshoppen

MUNIN

Lunch och Fika

I Cajsa´s Köks lunchrestaurang i Muninhuset erbjuder vi tre varma Dagens lunch-alternativ, sallader, smörgåsar och ett brett sortiment av asiatisk mat och svensk husmanskost i matlåda. Hos oss hittar du även ett härligt fikautbud! Du kan avnjuta din lunch eller fika hos oss, eller smidigt ta med dig den härifrån.

 

Öppettider jul och nyår

Fredag 21/12: 09.00-15.00

22/12-6/1 : Stängt

Därefter återgår vi till ordinarie öppettider!

 

Öppettider

Mån-fre: 09.00-15.00

Dagens lunch serveras 11.00-13.00. Menyn hittar ni på vår lunchsida!

 

Jul på Munin

Fira in julen i en av Uppsalas mest flexibla festsalar – perfekt när du önskar högt till tak! Muninhuset ligger central beläget i Uppsala, med närhet till Centralstationen, Fyrisån och med promenadavstånd till Uppsala centrum. Boka jullunch, julmingel och julfest hos oss på Munin!

Läs mer om Jul på Munin! >>

 

Fest och Event

När du vill ha extra högt till tak kan vi erbjuda en av Uppsalas största och mest flexibla evenemangssalar. Här arrangerar du banketter, mässor och företagsevent med scen och underhållning för upp till 450 gäster. Här får alla dina kreativa idéer plats.

För sällskap upp till 70 gäster kan ni med fördel kombinera en heldag i vår Citykonferens tillsammans med en inspirerande middag ute i ljusgården.

Boka din fest här! >>

 

Citykonferens

Vi erbjuder konferenser med energigivande mat i centrala Uppsala, både för små och stora sällskap. I våra modernt utrustade lokaler konfererar ni i ljus och inspirerande miljö. Det finns även möjlighet att arrangera större evenemang som banketter, mässor och företagsevent med scen och underhållning. Mer info om vår konferens och priser hittar du här! >>

Boka din nästa konferens här! >>

 

För bokning och information:
Cajsa´s Kök
Telefon: 08-230 190, 018-130 190
E-post: info@cajsas-kok.se

Munin