Till webbshoppen

MUNIN

Lunch och Fika

I Cajsa´s Köks lunchrestaurang i Muninhuset erbjuder vi tre varma Dagens lunch-alternativ, sallader, smörgåsar och ett brett sortiment av asiatisk mat och svensk husmanskost i matlåda. Hos oss hittar du även ett härligt fikautbud! Du kan avnjuta din lunch eller fika hos oss, eller smidigt ta med dig den härifrån.

Veckans meny hittar du på sidan Lunch & Café.

 

Öppettider

Mån-fre: 10.00-14.00

Dagens lunch serveras 11.00-13.00.

Sommartider på Munin

Den 1/7-4/8 har vi sommarstängt. Från den 5/8 gäller våra ordinarie öppettider igen!

 

Citykonferens

Vi erbjuder konferenser med energigivande mat i centrala Uppsala, både för små och stora sällskap. I våra modernt utrustade lokaler konfererar ni i ljus och inspirerande miljö. Det finns även möjlighet att arrangera större evenemang som banketter, mässor och företagsevent med scen och underhållning. Mer info om vår konferens och priser hittar du här! >>

Boka din nästa konferens här! >>

Fest och Event

När du vill ha extra högt till tak kan vi erbjuda en av Uppsalas största och mest flexibla evenemangssalar. Här arrangerar du banketter, mässor och företagsevent med scen och underhållning för upp till 450 gäster. Här får alla dina kreativa idéer plats.

För sällskap upp till 70 gäster kan ni med fördel kombinera en heldag i vår Citykonferens tillsammans med en inspirerande middag ute i ljusgården.

Boka din fest här! >>

 

För bokning och information:
Cajsa´s Kök
Telefon: 08-230 190, 018-130 190
E-post: info@cajsas-kok.se

Munin