snittar
Vårens mingelmeny med snittar
Vårens mingelmeny med snittar bjuder på ett smakäventyr genom vårens härliga råvaror. Med en hyllning till säsongens smaker tar vi med dig på en resa genom naturens eget skafferi.
Menyn passar perfekt till fester och event med mycket rörelse, mingel och härlig feststämning. Den är också ett trevligt sätt att starta eller avsluta er konferens!
- Krämig räkröra med pepparrot och Skogsbackens Lille Don serveras med nässelvåffla och gravad äggula
- Potatisnystan ”Salt & Vinäger” med ramslökscrème och tångkaviar
- Vit sparris med älgört, krassedressing och crust med lammkorv från Gotlands Korvfabrik
- Hjärtsallad med kyckling från Hagby Gård med rökta tomater, gotländska belugalinser samt hollandaise på timjan och grillad citron
- Rostad surdegsbaguette på stenmalet vetemjöl från Landsberga Gård serveras med grönärtsröra och riven ädelost från Ängsholmens mejeri
Mingeltallrik med snittar
Vid beställning av färdiga mingeltallrikar med vårens fem snittar bjuder vi på hyra av tallrik med clip för glas!
snittar
Klassiska
Snittar är ett trevligt tilltugg att bjuda på när du har gäster. Här har vi tagit fram några klassiker med smaker som många känner igen och som passar bra tillsammans. Perfekt till mingel och fest!
- Skagenröra med dillkokta kräftstjärtar på solrosbröd, toppad med sikrom
- Tunnbrödsrulle med rökt renstek, pepparrotscrème och honungssötade lingon
- Brieost på torkat fruktbröd med fikongelé och rostade pumpakärnor
- Tartar på gravad röding, kapris- och äpple serveras på knäckebröd
- Majskycklingbröst i senaps- och dragoncrème på kavring med salladslök
- Getost från Vallgarn med hjortronmylta och friterad persilja på rostat tunnbröd