cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Catering à la carte

À la carte

Vår à la carte-meny bjuder på smakrika och vällagade rätter som passar perfekt till bröllopet och andra speciella tillfällen! Skapa din egen meny genom att själv komponera förrätt, varmrätt och dessert.

Tapas på vårt vis

3-rätters vårmeny

Inspirationen till årets meny har vi hämtat från den spanska tapasbaren, där det rustika möter det nya, där alla är välkomna och gemenskapen står i fokus!

Förrätt – Tapastallrik | 115 kr

  • Grillade räkor med spansk chili och örter samt gratinerad mussla med gurkemulsion
  • Pintxos fylld med rostad paprika och crème på kallrökt lax
  • Svensk lufttorkad skinka, Manchego och citronsaltad rädisa

Varmrätt | 315 kr
Lammrostbiff med lime- och chilimarinad serveras med råhyvlad sparrissallad, sherryvinägersås, croquetas, emulsion på svart vitlök samt potatispuré med aji amarillo

Dessert | 85 kr
Baskisk cheesecake med färska jordgubbar och cavagelé

Paketpris – förrätt, varmrätt och dessert: 465 kr/person
(ord. pris 515 kr)

Fotograf: Josef Eliasson

  • Catering från 20 personer.
  • Menyn hämtas/levereras upplagt i kantiner och ni lägger själva maten på tallrik innan servering. Kontakta oss senast två veckor innan ditt event om du önskar hyra in en kock som hjälper till med upplägg på plats hos dig!
  • Vid catering med enbart mat, beställ senast 3 vardagar innan avhämtning/leverans!

À la carte

Förrätter

Norimosaik | 95 kr
med citrusbakad purjolök, misomajonnäs, lotuschips, grönt äpple och torkade blommor

Burrata | 95 kr
med apelsinvinägrett, grillad persika, tunnhyvlade betor och ligurisk olivolja samt granatäpple och brödchips

Hummersallad | 105 kr
med smetana med citron, forellrom, avokadotartar och rågbrödschips

Tunt skivad biff | 99 kr
med sesam- och chiliolja, crème på Gruyèreost, jordärtskocka samt sojamarinerade tapiokapärlor och rischips

Fotograf: Michael Jansson

  • Catering från 20 personer.
  • Beställ senast 3 hela dagar innan avhämtning/leverans!

à la carte

Varmrätter

Bakad rotselleri | 255 kr
med rotsellerichips, inkokt päron, rostad mandel och örtemulsion serveras med rostad löksky samt potatisrulle med filodeg

Smördegsinbakad ”Wellington” | 259 kr
med duxelle på skogschampinjoner, fylld savoykål med bakad rödbeta samt kålbuljong och potatispuré med Västerbottensost

Bakad hälleflundra | 299 kr
med havskräfta, sauterade edamamebönor, friterade örter och grönärtscrème samt färskpotatis i beurre blanc med forellrom

Svensk majskyckling | 285 kr
med broccolipuré, glaserad spetskål med vindruvor och kycklingkrisp serveras med grillat smör, rödvinsreduktion och ugnsbakad potatis med tryffelsalt

Helstekt hjortytterfilé | 315 kr
med kryddsky, butternutsquash, kantareller och svartkål samt ostravioli med rödlöksmarmelad och timjansdoftande potatisterrin

Fotograf: Michael Jansson

  • Catering från 20 personer.
  • Beställ senast 3 hela dagar innan avhämtning/leverans!

à la carte

Desserter

Kolapannacotta | 85 kr
med havtorn, salt chokladsås och karamelliserade popcorn

Hallonmousse | 89 kr
med vit chokladcrème, hallonmaränger, hallonsås och smulad havrekaka

Gräddfilsbavaroise | 95 kr
med mandelcrunch, äppelgelé, kryddbakat äpple och syrlig äppelmousse

Chokladterrin | 95 kr
med mjölkchoklad, yuzu, honungskrisp, körsbärscrème och thaibasilika

Fotograf: Michael Jansson

  • Catering från 20 personer.
  • Beställ senast 3 hela dagar innan avhämtning/leverans!

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt