cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Catering à la carte

À la carte

Vår à la carte-meny bjuder på smakrika och vällagade rätter som passar perfekt till bröllopet och andra speciella tillfällen! Skapa din egen meny genom att själv komponera förrätt, varmrätt och dessert.

Spirande Smaker

3-rätters vårmeny

Förrätt | 99 kr/person

Grillad hjärtsallad med kammussla, brynt smör- och sojavinägrett, jalapeñopicklad gurka, ostroncrème och friterad surdeg

Vegetariskt alternativ: Grillad hjärtsallad och fänkål med rökta tomater, gotländska belugalinser, brynt smör- och sojavinägrett, jalapeñopicklad gurka och friterad surdeg

Varmrätt | 315 kr/person

Ört- och chilistekt lammrostbiff med glödbakad rotselleri, getostkrokett och lammsky serveras med rostad potatis med rosmarin

Vegetariskt alternativ: Glödbakad rotselleri med picklad gulbeta, getostkrokett, hasselnötsmajonnäs och rostad potatis med rosmarin

Dessert | 89 kr/person

Mille-feuille med bakad rabarber, grillade jordgubbar och mascarpone serveras med rabarberbavaroise

Menyn i sin helhet: 465 kr/person (ord. pris 503 kr)

Fotograf: Sofie Stenberg Granelius

  • Catering från 20 personer.
  • Beställ senast 3 hela dagar innan avhämtning/leverans!
  • Menyn finns tillgänglig för leverans 1 mars-31 augusti 2024.

À la carte

Förrätter

Norimosaik | 95 kr
med citrusbakad purjolök, misomajonnäs, lotuschips, grönt äpple och torkade blommor

Burrata | 95 kr
med apelsinvinägrett, grillad persika, tunnhyvlade betor och ligurisk olivolja samt granatäpple och brödchips

Hummersallad | 105 kr
med smetana med citron, forellrom, avokadotartar och rågbrödschips

Tunt skivad biff | 99 kr
med sesam- och chiliolja, crème på Gruyèreost, jordärtskocka samt sojamarinerade tapiokapärlor och rischips

Fotograf: Michael Jansson

  • Catering från 20 personer.
  • Beställ senast 3 hela dagar innan avhämtning/leverans!

à la carte

Varmrätter

Bakad rotselleri | 255 kr
med rotsellerichips, inkokt päron, rostad mandel och örtemulsion serveras med rostad löksky samt potatisrulle med filodeg

Smördegsinbakad ”Wellington” | 259 kr
med duxelle på skogschampinjoner, fylld savoykål med bakad rödbeta samt kålbuljong och potatispuré med Västerbottensost

Bakad hälleflundra | 299 kr
med havskräfta, sauterade edamamebönor, friterade örter och grönärtscrème samt färskpotatis i beurre blanc med forellrom

Svensk majskyckling | 285 kr
med broccolipuré, glaserad spetskål med vindruvor och kycklingkrisp serveras med grillat smör, rödvinsreduktion och ugnsbakad potatis med tryffelsalt

Helstekt hjortytterfilé | 315 kr
med kryddsky, butternutsquash, kantareller och svartkål samt ostravioli med rödlöksmarmelad och timjansdoftande potatisterrin

Fotograf: Michael Jansson

  • Catering från 20 personer.
  • Beställ senast 3 hela dagar innan avhämtning/leverans!

à la carte

Desserter

Kolapannacotta | 85 kr
med havtorn, salt chokladsås och karamelliserade popcorn

Hallonmousse | 89 kr
med vit chokladcrème, hallonmaränger, hallonsås och smulad havrekaka

Gräddfilsbavaroise | 95 kr
med mandelcrunch, äppelgelé, kryddbakat äpple och syrlig äppelmousse

Chokladterrin | 95 kr
med mjölkchoklad, yuzu, honungskrisp, körsbärscrème och thaibasilika

Fotograf: Michael Jansson

  • Catering från 20 personer.
  • Beställ senast 3 hela dagar innan avhämtning/leverans!

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt