portionscatering
Påskmeny
Menyn är förpackad på engångsmaterial och serveras kall.
- Krämig sill med äpple, pepparrot och dill
- Gubbröra med Grebbestads ansjovis, rostad kavring och hackat ägg
- Omelettrulle fylld med cheddarost och basturökt skinka från Andersson & Tillman
- Bakade betor med gemsallad, rostade frön och saffransolja
- Paj med grön sparris, spenat och lagrad prästost
- Rökt laxbakelse med rostad paprikafärskost
- Örtmarinerad lammrostbiff
- Rostad potatissallad med dijondressing, vårlök och grillade grönsaker
- Kaviardip och vispat smör
- Brödpåse med tunt delikatessknäcke och hembakt rosenbröd
komplettera din påskmeny med
Småvarma rätter
- Potatisgratäng med purjolök och Västerbottenost
- Stekt kycklingbröst från Hagby gård med ramslökspesto på Nyborgs kallpressade rapsolja
- Svensk Merguez – Kryddig lammkorv med spiskummin och chili
De småvarma hämtas/levereras kallt, och ni värmer själva i samband med måltiden!