portionscatering
Påskmeny
Rätterna serveras kalla på små fat och förpackas i en portionslåda.
- Krämig sill med äpple, pepparrot och dill
- Gubbröra med Grebbestads ansjovis, rostad kavring och hackat ägg
- Omelettrulle fylld med cheddarost och basturökt skinka från Andersson & Tillman
- Bakade betor med gemsallad, rostade frön och saffransolja
- Paj med grön sparris, spenat och lagrad prästost
- Rökt laxbakelse med rostad paprikafärskost
- Örtmarinerad lammrostbiff
- Rostad potatissallad med dijondressing, vårlök och grillade grönsaker
- Kaviardip och vispat smör
- Brödpåse med tunt delikatessknäcke och hembakt rosenbröd
Beställ din meny senast 15 mars så bjuder vi på dessert!
Rabarberswiss med vaniljkokt rabarber, karamellsås, havrecookies och maräng
påskmeny
Komplettera menyn med småvarma rätter!
- Potatisgratäng med purjolök och Västerbottenost
- Stekt kycklingbröst från Hagby gård med ramslökspesto på Nyborgs kallpressade rapsolja
- Svensk Merguez – Kryddig lammkorv med spiskummin och chili
De småvarma hämtas/levereras kallt, och ni värmer själva i samband med måltiden!
utvalda lokala delikatesser
Lyxig ostbricka för två!
Unna dig en god stund med dessa utvalda lokala delikatesser, eller ge bort som gåva till någon du tycker om!
För varje såld ostbricka skänker vi en gåva till Uppsala Stadsmission!