Lunchrestaurang i Uppsala

Fyrisborg

Här på Fyrisborg erbjuder vi vällagade Dagens lunch-alternativ – ät hos oss eller ta med lunchen som take away! Äter du på plats hos oss ingår alltid salladsbuffé, bröd, kaffe och frukt när du köper dagens lunch.

Du kan också köpa soppa, sallader, wraps och ett brett sortiment av asiatisk mat och svensk husmanskost i matlåda samt nybryggt kaffe och fikabröd!

Lunchrestaurang i Uppsala

Öppettider

Vecka 26
24-30 juni

  • Måndag-torsdag: 10.30-13.30
  • Fredag-söndag: Stängt

Från den 1 juli har vi sommarstängt och öppnar igen den 5 augusti.

  • Dagens lunch serveras måndag-fredag kl 11.00-13.00 och Late Bird kl 13.00-13.30
  • Besöksadress: Fyrisborgsgatan 4, Uppsala

Lunch på Fyrisborg

Dagens Goda

I vår strävan efter en mer hållbar produktion i alla led, serverar vi nu en klimatsmart lunchrätt i vår lunchrestaurang på Fyrisborg. Dagens Goda erbjuds måndag-fredag och rätten presenteras dag för dag på plats i restaurangen.
Under april erbjuder vi Dagens Goda till kampanjpris – för 100 kr kan du köpa med dig takeaway och för 110 kr kan du avnjuta din lunch direkt på plats hos oss!
Välkommen på lunch!

Fyrisborg

Seniorrabatt på Dagens lunch

Seniorrabatt på Dagens lunch

Nu kan du som är 65 år eller äldre köpa din lunch hos oss till er lite mer förmånligt pris!

Vår seniorrabatt ger dig 20% rabatt på Dagens lunch hos Cajsa´s kök i Fyrisborg. Erbjudandet gäller mellan kl 11.00-13.00, och du väljer själv om du köper med dig lunchen som takeaway, eller äter på plats hos oss!

  • Besöksadress: Fyrisborgsgatan 4, Uppsala

Fest och möten

Hos oss finns möjligheten att samla vänner eller affärskollegor till en härlig måltid. Njut av vällagad och inspirerande mat i en ljus och fräsch miljö. Lokalen rymmer upp till 65 gäster. För cateringbeställning till fester, bröllop och företagsevenemang, finns vi på plats för att svara på alla dina frågor!

För bokning och information:

Cajsa´s Kök
Telefon: 08-230 190018-130 190
E-post: info@cajsas-kok.se

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt