Sous chef

David White

Hur länge har du jobbat på Cajsa´s Kök, och vilken är din roll?
4 år, Sous Chef.

Vilken är din favoriträtt på Cajsa´s Kök, och varför?
Gillar många av våra rätter och jag gillar att vi ändrar i våra menyer ofta. Vår nya förrätt med hummersallad, marinerad gurka, löjrom , prästost mm gillar jag verkligen och vår rostad morotshummus med sesam är godast ”ever”!

Vad blir du extra stolt över i jobbet på Cajsa´s Kök?
Jag har utvecklats och lärt mig mycket, jag har blivit dubbelt så bra kock sen jag började jobba här. Lärt mig mer på 3,5 år än mina 10 första år som kock.

Dina bästa egenskaper?
Stressar inte, är lugn.

Har du någon dold talang som inte så många känner till?
Jag är jättebra på att forma ballongdjur Och jag är Pub Quiz Champion, trivia is not trivial.

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt