Vice VD
Theresa Larsson
Hur länge har du jobbat på Cajsa´s Kök, och vilken är din roll?
14 år, Vice VD.
Vilken är din favoriträtt på Cajsa´s Kök, och varför?
Vid varje ny säsongsbuffé tycker jag att det är den godaste hittills, men en rätt som hänger kvar är definitivt ”Friterad potatisterrin med svamp-duxelle, tartar på wagyu och tryffel” – magiskt gott! Och så våra vårrullar såklart.
Vad blir du extra stolt över i jobbet på Cajsa´s Kök?
Jag är superstolt över det teamwork och det hårda arbete som vi gör tillsammans varje dag, och att vi levererar och serverar på topp till alla våra fantastiska gäster om och om igen, året runt.
Dina bästa egenskaper?
Att jag är positiv och gillar att arbeta hårt. Och så är jag sådär lagom tävlingsinriktad.
Har du någon dold talang som inte så många känner till?
Jag är riktigt bra på att crawla!