julbuffé
Julens rätter med vår egen twist!
- Krämig sill med brynt smör och Västerbottensost
- Inlagd sill med blodgrape, rosmarin och Mackmyra Gin
- Dillkryddad sillpotatis
- Ägghalva med krämig räkröra, sikrom och friterad pepparrot
- Gravlax med senapsglaze på honung från de Linneanska trädgårdarna
- Inkokt lax med örtdressing på syrad grädde
- Saffranskryddad skaldjurssallad med rivet ägg och tångkaviar
- Krämiga rödbetor med dillpesto, ädelost och sesamcrunch
- Julskinka griljerad med grov senap, apelsin och färsk dragon
- Grönkålsallad med kumquats, vindruvor och rostade frön
- Brässerad hjortstek med salvia, kryddnejlika och stjärnanis
- Viltköttbullar med Mosters trattkantareller
- Prinskorv från Andersson & Tillman
- Janssons frestelse
- Mörkt julbröd och krispigt knäckebröd
- Färskostcrème med kryddost och kummin samt vispat brynt smör
- Brieost samt glöggmarmelad med fikon
Till dessert rekommenderar vi:
Kardemummacrème med kryddkokt päron, chokladganache och mandelcrunch, 65 kr
Ett gott tips som sätter extra smak på julen
Vår önskan är att varje måltid ska bjuda på en inspirerande början och en avslutning som ger mersmak. Därför lägger vi alltid lite extra kärleken på desserten i alla våra cateringmenyer. Till julens bufféer rekommenderar vi vår dessert med kardemumma, kryddiga päron, mustig choklad och mandelcrunch!