À la carte
Förrätter
Norimosaik | 95 kr
med citrusbakad purjolök, misomajonnäs, lotuschips, grönt äpple och torkade blommor
Burrata | 95 kr
med apelsinvinägrett, grillad persika, tunnhyvlade betor och ligurisk olivolja samt granatäpple och brödchips
Hummersallad | 105 kr
med smetana med citron, forellrom, avokadotartar och rågbrödschips
Tunt skivad biff | 99 kr
med sesam- och chiliolja, crème på Gruyèreost, jordärtskocka samt sojamarinerade tapiokapärlor och rischips
Fotograf: Michael Jansson
à la carte
Varmrätter
Bakad rotselleri | 255 kr
med rotsellerichips, inkokt päron, rostad mandel och örtemulsion serveras med rostad löksky samt potatisrulle med filodeg
Smördegsinbakad ”Wellington” | 259 kr
med duxelle på skogschampinjoner, fylld savoykål med bakad rödbeta samt kålbuljong och potatispuré med Västerbottensost
Bakad hälleflundra | 299 kr
med havskräfta, sauterade edamamebönor, friterade örter och grönärtscrème samt färskpotatis i beurre blanc med forellrom
Svensk majskyckling | 285 kr
med broccolipuré, glaserad spetskål med vindruvor och kycklingkrisp serveras med grillat smör, rödvinsreduktion och ugnsbakad potatis med tryffelsalt
Helstekt hjortytterfilé | 315 kr
med kryddsky, butternutsquash, kantareller och svartkål samt ostravioli med rödlöksmarmelad och timjansdoftande potatisterrin
Fotograf: Michael Jansson
à la carte
Desserter
Kolapannacotta | 85 kr
med havtorn, salt chokladsås och karamelliserade popcorn
Hallonmousse | 89 kr
med vit chokladcrème, hallonmaränger, hallonsås och smulad havrekaka
Gräddfilsbavaroise | 95 kr
med mandelcrunch, äppelgelé, kryddbakat äpple och syrlig äppelmousse
Chokladterrin | 95 kr
med mjölkchoklad, yuzu, honungskrisp, körsbärscrème och thaibasilika
Fotograf: Michael Jansson