À la carte
Förrätter
Variation på tomater (vegansk) | 95 kr
– picklade trädgårdstomater, grillad grön tomat, tomatterrin samt crème på limebasilika, tomatvatten, friterad kapris och rågbrödschips
Burrata (vegetarisk) | 99 kr
med pistagecrème, brynt smörvinägrett med lagrad soja, picklad jalapeño, grillad hjärtsallad, granatäpple och rostad surdeg
Hummersallad | 109 kr
med marinerad gurka, löjrom, dillcrème, krämig prästost och krispig lök
Tunt skuren biff | 99 kr
med crème på Wrångebäcksost, gravad citron, kimchirostade sesamfrön, picklade gulbetor och senapsfrön, ängssyra samt mandelchips med torkad vinäger
à la carte
Varmrätter
Bakad aubergine (vegansk) | 265 kr
och gratinerad faux gras, romanescosås, marinerade bondbönor samt potatistarte med lök och rosmarin
”Wellington” (vegetarisk) | 289 kr
på skogschampinjoner och rödbeta, grillad savojkål och sparrisbroccoli, potatispuré med Västerbottensost samt rostad kålsky
Bakad hälleflundra | 315 kr
med friterad havskräfta, zucchini och glacerad morot med ingefära, friterad purjolök, champagnesmörsås och örtslungad gotlandspotatis
Fylld svensk majskyckling | 289 kr
med rostad rotselleripuré, uppländska kantareller och röd steklök, friterad grönkål med crème på citrontimjan samt rostad kycklingsky och pommes pavé med timjan
Kryddbakad hjortytterfilé | 325 kr
med svartvinbärssky, rökt jordärtskockscrème, bakat äpple med vinbär samt confiterad potatis Aztec Gold
och krispig jordärtskocka
à la carte
Desserter
Blåbärscurd (vegansk) | 89 kr
med lime, chokladfudge, salt chokladsås, ”pavlova” och färska blåbär
Kryddkokt äpple | 89 kr
med havrecrunch, amarettocrème, rosmarinkryddad kolasås, citronsockerkaka, äppelgelé och äppelchips
Hallon och champagnebavaroise | 99 kr
med vit chokladmousse, vaniljbrûlée, champagneganache och rostad vit choklad samt hallonmaränger
Chokladterrin | 99 kr
med inkokta körsbär, brynt smörkola, mjölkchoklad och yoghurt