cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

konsert i Botaniska Trädgården

Music in the Garden, 15-16 juni 2023

Välkommen till Music in the Garden – en utomhus musikfest som korsar gränserna mellan klassisk musik och andra musikaliska uttryck som pop, jazz och välrdsmusik i Sveriges vackraste botaniska trädgård, Uppsala.

 

Music in the garden

Musikfest, mat och dryck i en magisk miljö!

På festivalområdet kan du “hänga” med vänner och familj och njuta av fantastisk musik i vacker miljö! Cajsa´s Kök finns på plats med försäljning av picknickmat – sallader, wraps, fika och kylda drycker (öl, vin och alkoholfria alternativ).

Årets konserter

I år bjuder vi på The Symphonic Touch of Benny Andersson med dirigenten Anders Berglund Grammisprisade jazzsångerskan Amanda Ginsburg och folkkära artisten – Lill Lindfors! Ingmar Bergman och musiken. Schummans pianokvintett. Ukrainsk Rapsodi. Operapärlor. Och så unga Rising Stars!
Biljetter bokas via Tickster och kontaktuppgifter vid frågor om musikfestivalen finns på Music in the Gardens hemsida!

Boka Botaniska för bröllop och fest

Botaniska trädgården mitt i centrala Uppsala är en av de mest unika platser du kan finna. De anrika lokalerna Orangeriet och Linnésalen, eller den storslagna parken, ger din fest en spännande och praktfull atmosfär och inramning.

För upp till 135 sittande gäster kan vi mellan maj-september erbjuda en vacker och storslagen plats för din företags-, födelsedags- eller bröllopsfest. Middagen avnjuts i Orangeriet och festen fortsätter sedan med dans i Linnésalen. I anslutning till lokalerna finns även möjlighet att med hjälp av tält ordna mingel för ett tusental gäster.

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt