cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

konsert i Botaniska Trädgården

Music in the Garden 2022

För andra året i följd äger Music in the Garden rum i Botaniska trädgården i Uppsala. En utomhusfestival under tre dagar med kammarmusikalisk inriktning som gärna korsar gränserna mellan klassisk musik och andra musikaliska uttryck. Botaniska trädgården med sin anrika historia, arkitektur och växtprakt skänker en perfekt inramning.

 

Music in the garden

Årets konserter och Fotoutställning Midsummer Magic

På festivalområdet kan du “hänga” med vänner och familj och njuta av fantastisk musik, vacker miljö och en delikatessmeny signerad Cajsa´s Kök. Menyn förbeställer du i samband med köp av ditt festivalpass!

Årets konserter

Många kända och älskade verk kommer
att framföras, bland annat Mozarts symfoni nr 41, Jupitersymfonin, hans tredje violinkonsert och pianomusik av Chopin och Albéniz. Vi hör också musik av Jan Johansson, amerikanska Caroline Shaw och får ta del av den brasilianska musikskatten och populärmusik från Argentina.

 

Fotoutställning Midsummer Magic

Midsummer Magic är en fotoutställning med bilder av den mytomspunne Woodstock-fotografen Henry Diltz och den karismatiska fotografen Pattie Boyd, som inspirerade Beatles och Eric Clapton till flera av deras främsta hits. Båda har i högsta grad bidragit till att forma bilden av rockhistorien, båda kommer till Sverige och Uppsala i samband med Music in the Garden.

Mer information om konserter och fotoutställning hittar du via länkarna här nedan!

Botaniska Trädgården

Botaniska trädgården mitt i centrala Uppsala är en av de mest unika platser du kan finna. De anrika lokalerna Orangeriet och Linnésalen, eller den storslagna parken, ger din fest en spännande och praktfull atmosfär och inramning.

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt