Fyrisborg Uppsala

Fyrisborg

Hos oss finns möjligheten att samla vänner eller affärskollegor till en härlig måltid. Njut av vällagad och inspirerande mat i en ljus och fräsch miljö. Lokalen rymmer upp till 55 gäster.

För cateringbeställning till fester, bröllop och företagsevenemang, finns vi på plats för att svara på alla dina frågor!

 

Fyrisborg

När ni bokar Fyrisborg skräddarsyr vi tillställningen efter era önskemål! Här finns utrymme för alla typer av event – frukostmöten, affärsluncher, middagar, fester eller after work. Vi ser till att anpassa allt efter just era behov för att skapa en perfekt atmosfär.

  • Upp till 65 gäster
  • Abonneras exklusivt för ert sällskap
  • Middagar, fester och möten
  • Besöksadress: Fyrisborgsgatan 4, Uppsala

Julbord på Fyrisborg

Fira in julen tillsammans med oss

Här på Fyrisborg kan ni uppleva julens magi med vårt smakfulla julbord, där vi bland annat serverar kallrökt laxröra med pepparrot, äpple och dill, gravlax glaserad med honung från de Linneanska trädgårdarna, samt julskinka griljerad med muscovado, salvia och Skeppsholmens grova senap. Vår sill får en spännande smakkombination med stjärnanis, apelsin, ingefära och Mackmyra Gin.

Fyrisborg kan bokas för sällskap mellan 15 och 55 gäster!

För priser och mer information: Jullunch | Julbord

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt