cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Julbord Uppsala

Boka julfesten hos Cajsa´s Kök 2022

Julen är en speciell högtid för oss på Cajsa´s Kök. Våra fest- och middagslokaler smyckas i julens färger, och från köket doftar det klassisk julmat med kryddiga inslag av vår egen twist. I över 25 år har både små och stora företag valt att komma till oss för att avrunda året i gemenskap.

Vi ser fram emot att leverera vår förstklassiga julstämning till er!

Klassiskt julbord i Uppsala med twist

Avrunda året i gemenskap

Julen är ett uppskattat tillfälle att samla hela företaget, vännerna eller familjen. Hos oss finns möjligheten att arrangera julbord i vackra, historiska miljöer där ni bjuds på klassisk julmat med kryddiga inslag av vår egen twist. På plats blir ni väl omhändertagna av vår egen servicepersonal.

Tillsammans fångar vi in julstämningen och skapar en god upplevelse!

  • Våra unika och anrika fest- och middagslokaler bokas exklusivt för ert sällskap.
  • Vi erbjuder både lunch- och kvällssittning, samt julmingel.
  • Kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg utifrån era önskemål!

Våra festlokaler

Till Uppsala Slott välkomnar ni era gäster till en vacker och historisk plats, där varje säsong förgyller slottsmiljön på sitt eget vis. Mjuka valv, stora fönster och högt i tak ger lokalen en elegant och trevlig känsla.

Priser och mer information:
Julbord | Jullunch

I Uppsala Universitets huvudbyggnad hittar du anrika Café Alma. Här får ni njuta av inspirerande mat i en mjuk och behaglig miljö! Lokalen erbjuder en intim och mysig känsla där gemenskapen står i centrum.

Priser och mer information:
Julbord | Jullunch

Här kan du och dina gäster njuta av vällagad och inspirerande mat i en ljus och fräsch miljö! Lokalen är belägen i Fyrislund, strax utanför centrum.

Priser och mer information:
Julbord | Jullunch

Möte och konferens i Uppsala

Julbordskonferens

Kombinera årets sista konferens med julbord!

När du bokar din konferens hos oss får du tillgång till modernt utrustade lokaler i ljus och inspirerande miljö. Här ryms både små och stora sällskap! Ett måltidspaket med gott fika och vällagad mat håller energinivån uppe under hela dagen. Efter konferensen kan ni gå en guidad visning hos Uppsala konstmuseum medan vi  pyntar lokalen för middag och fest.

Ni kan även boka frukost och fika med julinspirerad meny.

Catering

Julbuffé

Alla har vi våra olika traditioner, allt för att skapa den bästa julstämningen, och julbordet är en självklar favorit för oss på Cajsa’s Kök. Oberoende om du ska beställa catering till företaget, släktmiddagen eller festen så har vi julbordet för dig!

Beställ julbord som catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering med smak av julen till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt