Fånga vårkänslan!
Cajsa´s Vårbuffé
Levereras 1 april-30 juni 2025.
- Vår smörgåstårta med kallrökt lax från Roslagsfisk,
räkor, ramslöksmajonnäs och vaktelägg - Pankofriterad grön sparris med vårens dip på rostad fänkål
- Bakad gös med blåmusslor, vit sparris, stjälkselleri och jalapeñoolja
- Miniråraka med nässlor och citruscrème, toppad med tångkaviar
- Kryddstekt bröst av pärlhöna med grillad persiljerot, gotlandslinser
samt krusbärschutney och dragonemulsion - Potatissallad ”på burk” med Nyborgs kallpressade rapsolja, dillcrème
samt vårlök och späda rädisor - Rustikt lantbröd med vete från Landsberga Gård
- Svenskt smör med vårens örter samt vispat smör med havssalt
Beställ senast 30 april så bjuder vi på dessert!
Clafoutis – fransk mandelkaka med rabarber, brynt smör
och frisk crème fraiche från Resta Gård (värde 69 kr)
Cajsa´s Vårbuffé
Utvalda rätter
Levereras 1 april-30 juni 2025.
Till Utvalda rätter har vi plockat ut några favoriter från vårbuffén till en lite mindre, men minst lika mättande buffé!
- Vår smörgåstårta med kallrökt lax från Roslagsfisk,
räkor, ramslöksmajonnäs och vaktelägg - Pankofriterad grön sparris med vårens dip på rostad fänkål
- Kryddstekt bröst av pärlhöna med grillad persiljerot, gotlandslinser
samt krusbärschutney och dragonemulsion - Potatissallad ”på burk” med Nyborgs kallpressade rapsolja, dillcrème
samt vårlök och späda rädisor - Rustikt lantbröd med vete från Landsberga Gård
- Svenskt smör med vårens örter samt vispat smör med havssalt
Grön vårkänsla
Vegetarisk Vårbuffé
Levereras 1 april-30 juni 2025.
Här har vi skapat en vegetarisk variant av Cajsa´s Vårbuffé – Fånga vårkänslan. Fylld med friska smaker och säsongens grönska!
- Vår smörgåstårta med ramslöksmajonnäs, rostad tomatröra och vaktelägg
- Pankofriterad grön sparris med vårens dip på rostad fänkål
- Glaserad kålrabbi med ponzu, limeblad, vit sparris, stjälkselleri och jalapeñoolja
- Miniråraka med nässlor och citruscrème, toppad med tångkaviar
- Mezespett med Ängsholmens eldost, grillad persiljerot, gotlandslinser
samt krusbärschutney och dragonemulsion - Potatissallad ”på burk” med Nyborgs kallpressade rapsolja, dillcrème
samt vårlök och späda rädisor - Rustikt lantbröd med vete från Landsberga Gård
- Svenskt smör med vårens örter samt vispat smör med havssalt