Cajsa´s Vårbuffé
– en doft från Medelhavet
- Cajsa´s gazpacho med gurka, tomat och sherryvinäger
- Skaldjur med peperoncino, citron och olivolja från Ligurien
- Pizza bianco med grön sparris, maskrossirap och timjan
- Grillad gemsallad med Ängsholmens mozzarella, marinerade oliver och basilika
- Lammrostbiff med rosmarin, grillad citron och salsa rosso
- Fänkål och färska champinjoner i senapsvinägrett med friterad kapris
- Rostad färskpotatissallad med semitorkade tomater, sockerärtor och ramslöksolja
- Dip på marinerad kronärtskocka och smörbönor med rökt havssalt
- Focaccia med vårens färska örter och knoppar
Cajsa´s Veganska Vårbuffé
- Cajsa´s gazpacho med gurka, tomat och sherryvinäger
- Pizza bianco med grön sparris, maskrossirap och timjan
- Grillad gemsallad med alspånsrökt tofu, liguriska oliver och basilika
- Marinerad auberginesallad med gnocchi, pesto och rostade mandlar
- Mezespett med grillade grönsaker och salsa rosso
- Fänkål och färska champinjoner i senapsvinägrette med friterad kapris
- Rostad färskpotatissallad med semitorkade tomater, sockerärter och ramslöksolja
- Dip på marinerad kronärtskocka och smörbönor med rökt havssalt
- Focaccia med vårens färska örter och knoppar
Cajsa´s Vårbuffé
Utvalda rätter
Till Utvalda rätter har vi plockat ut några favoriter från vårbuffén till en lite mindre, men minst lika mättande buffé!
- Cajsa´s gazpacho med gurka, tomat och sherryvinäger
- Lammrostbiff med rosmarin, grillad citron och salsa rosso
- Fänkål och färska champinjoner i senapsvinägrett med friterad kapris
- Rostad färskpotatissallad med semitorkade tomater, sockerärter och ramslöksolja
- Dip på marinerad kronärtskocka samt smörbönor och rökt havssalt
- Focaccia med vårens färska örter och knoppar